Morosalg

Iversen og Siri legger ut om hvor irriterende telefonselgere er.

Jeg syns telefonsalg er et litt artig fenomen. Jeg har som flere andre reservert meg, men jeg vurderer å fjerne reservasjonen igjen. Nå får jeg nemlig bare samtaler av selgere som ringer fordi jeg er selvstendig næringsdrivende; det kan man ikke reservere seg mot. De ringer ikke så ofte, og er generelt mye hyggeligere enn selgere som ringer til private.

For omtrent et år siden begynte jeg derimot å få MANGE innpåslitne selgere som hang over meg til enhver tid. Som flere andre hadde jeg det litt moro med dem. Favorittelefonselgersamtalen min gikk omtrent sånn:

Selger: Goddag, snakker jeg med Thomas?
Thomas: Nei, dessverre, han er nok død.
Selger: Eh… kondolerer.
Thomas: Takk.
Selger: Ha en god kveld.
<klikk>

En annen artig samtale er da de ringte meg litt seint, klokka var vel omtrent ni på kvelden:

Selger: Goddag, dette er *damestemme*, snakker jeg med Thomas?
Thomas: Er du klar over hvor mye klokka er?
Selger: Eeeh…
Thomas: Jeg ligger og sover, jeg. Ha det!
<klikk>

Neste morgen, omtrent klokka halv ti, ringte samme firma sjølsagt opp igjen, og jeg hadde såpass med flaks at det var den samme selgeren:

Selger: Goddag, dette er *damestemme*, snakker jeg med Thomas?
Thomas: Hvorfor i helvete ringer du og vekker meg så tidlig om morgenen!?

Hun la fort på igjen…

2 kommentarer til «Morosalg»

  1. Julie foreslo den klassike «Hallo? Hallo? Nå er det litt dårlige forhold her!», den er også ganske bra synes jeg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *