Hårspray?

Hairspray er en skikkelig godfølelsefilm, du kommer til å le enten på tross av eller på grunn av klisjeene. Nei, den ligner ikke på Scary Movie. Ja, jeg lo. Høyt og mange ganger. Ja, det rykka i dansefoten. Ja, kan-vi-ikke-bare-se-en-actionfilm-gutten vi hadde med oss likte den, han også.

Legg igjen alle fæle tanker, ta med deg ei jente du liker godt, kjøp mer godterier enn dere klarer å spise, gå og se Hairspray og dra rett hjem. Diskuter filmen på veien, avtal hvor dere skal spise frokost.

Unnskyld meg, men nå skal jeg i seng.

9 kommentarer til «Hårspray?»

  1. Hmm.. «Kan-vi-ikke-bare-se-en-actionfilm-gutten»..? I og med at jeg var den eneste gutten der, bortsett fra Thomas, føler jeg meg truffet! :D Menmen, du har vel rett i den forstand at jeg ikke har for vane å se musikal-filmer.. ;)

  2. Even: Hvis du shimmy-shimmy-shaker deg opp til meg en dag, kan vi godt se Chicago.

    kristin: Du er en slem, slem pike som trenger å bli straffet.

  3. Musikal-frenzie på gang i heimen akkurat nå, Hairspray avløses av Grease, Hair, Les Miserables og – sjøl om det ikke passer så godt inn – Ryan Adams.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *