Jeg …

… skriver ikke touch. Tror jeg. Men det er greit. Jeg ser ikke på tastaturet når jeg skriver, og det går ganske radig, gitt. Hvis du spør meg etter hvor på tastaturet en bokstav sitter, tror jeg faktisk at jeg må tenke meg ganske lenge om før jeg blir litt usikker på hvilken finger jeg ville brukt til å trykke på den. Men når jeg skriver fortere, slipper jeg jo å tenke meg om bokstav for bokstav. Det sitter i fingertuppene. I alle fall på mitt eget tastatur. Jeg har ikke brukt et annet tastatur på lenge, i alle fall ikke mer enn bare litt, så jeg veit egentlig ikke om noe forandrer seg hvis den taktile feedbacken blir litt annerledes, eller hvis størrelsen på tastene øker eller minker litt.

… har blitt ganske dreven til å bruke ei hånd også, faktisk, men da må jeg se på tastene.

… skriver dette i senga mens jeg ikke får sove. Håper jeg blir trøtt snart. Denne setninga skriver jeg så fort som mulig. Dette går enda fortere. Fortere og fortere og fortere og f… Joda, jeg bruker visst faktisk pekefingeren på f-tasten.

… tror denne posten er for spesielt interesserte, ja.

… venter spent på månedens Joddo-post. Og neste ord fra Martemunn også, egentlig. Er jeg aleine om å savne dem?

7 kommentarer til «Jeg …»

 1. Jeg skriver tilnærmnet touch, tror jeg. Det var i alle fall nok til å gå opp en hel karakter i økonomi da jeg gikk på videregående.

 2. Jeg skriver ikke touch jeg heller.. og det skulle jeg egentlig gjerne gjort, men kan ikke og orker ikke lære meg det nå. Jeg ser på tastene mens jeg skriver, og skriver vanligvis med en del skrivefeil, særlig etter at jeg begynte å skifte mellom å bruke et fransk og norsk tastatur, for de er igrunn ganske så forskjellige. Men det går ikke så skrekkelig sakte som det pleide å gjøre selv om jeg bare skriver med omtrent fire til fem fingre.
  *sukk* elsker Linuxen min:)

 3. Jeg skriver ikke touch. Av en eller annen grunn bare lar jeg fingrene gjøre jobben og så ser jeg på dem av og til når jeg er ferdig med en setning. En dag skal jeg lære meg touch, slik at jeg ser skikkelig sofistikert ut når jeg skriver. Tror jeg.

 4. emelie: Da skriver vi nok nesten-touch, begge to. Men det er jo absolutt ikke touch. Jeg tror kanskje jeg syns touch er teit av og til, og er fornøyd med nesten-touchen min =)

  Sibel: De første trinnene for meg var å begynne å bruke lillefinger til enter-tasten og tommel til spacebar. Neste skritt tror jeg var å bruke venstre lillefinger+pekefinger til å klippe og lime i dokumenter.

  IC: Ser touch sofistikert ut? Dete må du utdype.

 5. I know this if off topic but I’m looking into starting my own blog and was wondering what all is needed to get setup? I’m assuming having a blog like yours would cost a pretty penny? I’m not very internet smart so I’m not 100% sure. Any suggestions or advice would be greatly appreciated.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *