Just og Kristin sitter i et tre

For et par timer siden tikka det inn ei melding fra Just, som er på pizzadate med frk Storrusten: «Klinings! Men nå er det på tide å dra ut. Fins det en Maskinist i Oslo?» Maskinisten er stamstedet i Tønsberg.

Jeg har noen reaksjoner.

For det første er det langt over hodet på meg hva han hva han har klart å lire av seg for å hoppe til første base med Kristin etter å ha kjent henne i to timer.

For det andre er jeg ganske spent på hvordan dette kommer til å gå!

For det tredje er jeg ikke helt med på konseptet med Just og Kristin tunge mot tunge. Altså, de passer bare ikke sammen. Sist jeg sjekka var damene til Just platinablonde med piercing i tunga, navlen og et par stykker *der-du-veit*, og jeg trodde Kristin var ute etter en fyr som hadde to mastergrader og var halvveis til doktor i tysk etterkrigslitteratur. Disse beskrivelsene passer verken på Kristin eller på Just.

For det fjerde tviler jeg på at han skjønte et fnugg av de noe vage direksjonene jeg ga ham til Spasibar, i og med at han er en sånn utenbys kar som kan veien melllom Oslo S og Stortinget og syns han begynner å vite hvor ting ligger i forhold til hverandre.

For det femte er det nødt til å være Illuminatus som har sørga for at en dust som Just kan hangle og rangle med mine venninner på mine utesteder i min by, mens en ålreit kar som meg sjøl er nødt til å sitte dameløs på elleve kvadrat og nilese til eksamen på mandag.

Og nei, jeg får overhodet ikke dårlig samvittighet av å utlevere kjærlighetslivet til kompiser på Internett når de begynner å gå løs på venninnene mine før de flytter til byen sjøl.

Just har lova å poste mer om dette på søndag. Jeez, jeg holder ikke ut ventetida!

11 kommentarer til «Just og Kristin sitter i et tre»

 1. Veit du hva Thomas. Selv en kar som Just kan ha et snev av seriøsitet i seg! Bare å få lov til å date Kristin er vel et bevis i seg selv! Go Just!

 2. vi får se hvordan det går, men hvis han domper henne i en grøft etterpå( metale eller fysisk) så skal han få med meg å bestille *hytt*

 3. Siterer «utlevere kjærlighetslivet til kompiser på Internett».

  Du føler ikke du utleverer litt av venninners kjærlighetsliv også, hm, hm?

  Dessuten vil jeg understreke kildematerialet vi bygger dette på. Den tekstmeldingen går jeg selvfølgelig ikke god for.

 4. Ôrn: Hø, hø. Gnir meg i hendene over den.

  selveste: Det du mener å si er at du blir sur hvis de ikke gifter seg?

  kristin: Kjenner jeg Just rett har jeg ikke avslørt noe som ikke blir beskrevet i detalj om få timer. Fornekter du ham?

 5. jeg mener at hvis han kødder med kristin så blir det bank. jeg ser selfølgelig bare etter en grunn til å banke ham opp, eller i allefall strekke han skikkelig. kansje jeg skulle pusse fredrik på han, han skyller meg en tjeneste… hm

 6. Åh, jeg har en ridder i skinnende rustning!
  Hvis jeg kødder med Just, får jeg bank da? For i så fall vil jeg argumentere at jeg allerede har litt kreditt på den kontoen.

 7. @selveste: Er det ikke du som har spisekonkurranse med Thomas? I så fall kan jeg ta deg i benkpress. Med én hånd.

  @kristin: Jeg tror ikke han klarer å banke deg heller. Og i så fall kan jeg passe på :-)

 8. selveste: Det hadde egentlig vært kult å se dere slåss. Uten sko og skjorte, til noen ropte «stopp», ble slappe eller besvimte.

  kristin: Godt poeng.

  Just: Han mente det sikkert ikke helt bokstavelig, prøv å holde en god tone.

 9. det skulle jeg likt å se just, men det er jo ikke benkpressinga det kommer ann på, det er hvor mye du kan da før du går ned, men la oss ikke yppe til strid riktig enda…

  i og med at just kan ta både meg og thooommmmac i benkpress samtidig så antar jeg at han kan ta vare på seg selv kristin, men jeg kan jo holde deg litt fast mens du ser sur ut hvis du kødder med han, han er jo en liten sart gutt dypt inne…*kremt*

  first blood drawn from the torso thooommmmac, det er stilen. eller pistoler ved daggry, ti skritt…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *