3 kommentarer til «Ubuntu»

  1. Som alt annet kan også Linux feile. Som ubuntubruker gjennom flere år har også jeg opplevd problemer. Men jeg våger påstanden at det er generelt mindre problemer med Ubuntu enn med Windows.

  2. Jeg har installert Yellow Dog Linux på min PS3. Det første den gjorde var å fortelle meg at den gjorde noe den ikke skulle gjort (YDL sin versjon av bluescreen antar jeg?). Leser så mye om folk som har enten problemer med selve Linuxen, manglende drivere eller lange smørbrødlister for å få ting til å virke at jeg ikke helt skjønner at alle skal ha det til å være enkelt, greit og stabilt.

  3. Jeg tror nok det dreier seg mye om hva man er vant til og hva man kan. Jeg kan ikke stort om Linux, så jeg prøver å passer på at jeg ikke kan ødelegge så mye at det blir krise.

    Jeg kommer nok til å kræsje dette systemet mange ganger til. Jeg prøver jo å gjøre noe jeg ikke kan. Sånn lærer man.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *