Heia Obama!

I norske valg kjøper jeg ikke helt vurderinger gjort av kalkulatorer som forteller meg hvem som sloss for saker jeg syns er viktige, for jeg tror at jeg er smartere enn dem, jeg setter mine egne vurderinger høyere enn utdata kalkulert av en enkel algoritme basert på et begrensa spørsmålssett. Når det gjelder valg i et land langt borte hvor jeg ikke kan stemme sjøl, er jeg imidlertid ikke så nøye på det, og nå har jeg bestemt meg for hvem jeg aller helst ser tar over etter lillebusken.

Jeg stemmer Obama

[bloggrevyen]

6 kommentarer til «Heia Obama!»

  1. Har sett litt nærmere på enighetsgraden vår nå… det viser seg at hvis jeg er mot noe, og han er for, da er vi 50 % enige… =) Hvis han er veldig for noe jeg er mot, da er vi 25 % enige.

    Jeg tror det ordinale elementet er viktigere enn det kardinale, for å si det sånn ;-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *