8 kommentarer til «Timeplan»

  1. Aha, snedig. Hvordan øke effektiviteten ved kun å sove seks «netter» i uken? Ser at du har lagt inn 9 timer søvn pr natt, det bør jo funke. Men klarer du virkelig å holde deg våken og produktiv fra klokken 20 søndag til klokken 15 mandag?

  2. Den «dagen» er ikke lengre enn andre! Men denne timeplana gjør deg gæren, altså. Skal prøve å utnytte den for å eliminere jet lag nå.

  3. Altså, hvis du sover i de svarte feltene og er våken i de hvite, slipper du unna med seks søvnperioder i uka. I prinsippet en genial måte for B-mennesker å utnytte tida bedre på. 28-timersdøgnet er også omtalt i xkcd.

  4. Nei, det er motsatt. Da Vinci-søvn har jeg forstått er å sove i (relativt) korte perioder flere ganger i døgnet, mens denne modellen legger opp til lengre, men sjeldnere, perioder med søvn.

  5. Jeg synes dette er veldig forvirrende. Man blir jo sliten bare av å finne fram i dette systemet.
    Hva er galt med å sove når man er trøtt?

  6. Fordi det ikke er alltid det passer med jobb, studier og andre dag-ting. En av de mange fine tingene med 28-timersdøgnet er at man kan være oppe om dagen i ukedagene, samtidig som man er oppe om natta i helgene. Og det glir sømløst over i hverandre, og man kommer helt «rundt» på akkurat like lang tid som andre folk bruker på ei vanlig 24/7-uke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *