Kroppen er en rar ting

Lavt… blodsukker? Jeg? Merkelig. Det kjennes da vitterlig sånn ut. Skikkelig daff, er jeg. Selv om jeg har spist. Armer og bein sovner fort i mindre enn middels merkelige stillinger. Hodet kjennes tungt og lettere berusa. En rar følelse i magen der man pleier å være sulten. Mer mat. Nå. Noe med sukker i seg. Noe søtt. Og noe fiber, sånn at jeg er pigg i morgen tidlig også. Men jeg har jo nettopp spist masse pizza, med både kjøttmat og plantemat? Jeg skjønner ingenting.

Langt å gå til kjøkkenet, de fire meterne virker uendelige. Humøret er på bånn og jeg orker ikke anstrenge noen muskler i ansiktet. Mat meg, da. Herregud, jeg burde virkelig være voksen nok til å klare en enkel oppgave som å få i seg nok fôr.

Etter kveldsmat vil jeg ha røyk, ei søt jente som kan ligge inntil meg og stryke meg på ryggen til jeg sovner, for ikke å glemme verdensherredømme og superkrefter. Også et ballrom på jobben, mens vi først er i gang.

8 kommentarer til «Kroppen er en rar ting»

 1. Og kjempe avansert teknologi som kan lage robota, raske bila og flyge-drakte. Og en enhjørning. Sånn, no e ønskelista di komplett… :D

 2. Vet du hva? Jeg synes du er en skikkelig festsom kar:)
  Bloggen din ble en absolutt høydare på en klein ettermiddag.

  fylleangsten måtte vike for all humringen. takkskarruha

 3. Rønnaug: Hver sin smak.

  M: Godt jeg kunne bidra med noe! Kjenner jeg deg? Jeg veit i alle fall om noen med samme etternavn.

 4. hmm.. trodde vi var en relativt liten etternavn-klan, jeg. Men tror nok ikke at vi kjenner hverandre gitt! (bortsett fra at jeg snoker på deg gjennom denne bloggen da)

 5. du hun fra Tønsberg dukker stadig opp i etternavn-situasjoner. Men hun er nok medlem i en annen klan enn meg… og de virker litt mer populære enn min gjeng.

  ha en finfin laaanghelg!
  snart er russetiden slutt:)

 6. Desde: Man tager vad man haver, og haver man intet – ja, da tager man en sigarett!

  M: Takk, takk. Jeg rømte til Molde i helga, og der var det helt stille, jeg sov som en stein og fuglene vekka meg utpå morgenkvisten. Nuvel. Når det gjelder navn trodde jeg vi var relativt få McMisunder også, men jaggu skal du se det er ganske vanskelig å få seg et fornuftig domene basert på Misund.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *