10 kommentarer til «Øh…»

  1. Ja… så det er i utgangspunktet ikke en god forklaring. Noen bedre forslag? Det er jo mer enn markant. Kanskje en justering i hvordan Feedburner teller? Har noen andre merka noen forskjell ca 10. april?

  2. Også midt på natta, da, sjøl om du er i Norge! Jeg setter pris på lojaliteten, takk for at du tålte kneika i april, Minnie =)

  3. Det kan ikke tilfeldigvis være akkurat da du begynte å poste så ofte om dagen at til og med gode venner av deg (nevner ingen navn, selvfølgelig) begynte å lure på om det ikke ble litt for slitsomt å abonnere på Bare Thomas?

    Med andre ord – går besøkstallene opp, går rss-en ned..?

  4. Graf over RSS-lesere.

    Jeg fant feilen. Innstikket som videresendte RSS-leserne til FeedBurner hadde visst slutta å virke, av en eller annen grunn. Det var ikke verre enn å slette innstikket og sette opp en ny redirect på egen hånd.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *