As I went home on wednesday night…

… as drunk as drunk could be …

så jeg et rom som var jævligere enn noen gang før. Jeg skjønner ikke hvordan jeg har holdt ut dette. Det er vanskelig å finne veien fra døra til senga. Gamle matrester mugner mellom hauger av klær, viktige papirer, nyinnkjøpte skolesaker og tomme flasker. Det er en seriøs utfordring å orientere seg der hvor jeg sover.

Semesterstart medfører sene kvelder, sosialt kaos, akvariefisk som ikke får godt stell og en særdeles dårlig samvittighet. På toppen av det hele kan jeg ikke for alt i verden lokalisere telefonen min.

Hvis dette ikke blir semesteret hvor jeg tar meg sammen og blir en streiting, kommer jeg for alltid til å være fortapt. Likevel sitter jeg her, nylig ankommet, tidlig om morgenen, lurt opp i Stry, og lukter av gamle innrøykede lokaler og tåfis og er ikke streit i det hele tatt. Lurer på hvor den forbaskede telefonen er.

Jeg har forsovet meg til forelesninger, vært usjarmerende, bæsja på leggen i forsøket på noe langt mer attraktivt, trådt til som frivillig og avskrevet veldig fristende prosjekter. Motivasjon og moral trenger en grådig vekker.

Og hvis jeg ikke skjerper meg nå, går alt enda mer til helvete.

12 kommentarer til «As I went home on wednesday night…»

 1. yay! du er tilbake i readeren!

  Og siden jeg er litt eldre enn deg, og har noe mer livserfaring, kan jeg røpe en liten hemmelighet: man kan fint være slask veldig mye av tiden. Det meste går seg til på magisk vis (og så må man bare være littegranne flink innimllom).

  Ellers er den innledningen noe man kan få poeng for? For 7 kvelder i uka? Jeg kjenner jeg savner litt å være student.

 2. @Siri – Jeg overdriver da aldri?

  @Sonja – Rart. Jeg har ikke forandra på noe!

  Haha – det er meg i et nøtteskall: For det meste slask, men flink av og til.

  Ka-ching! Jeg skal se om jeg kan ordne noen snedigere poengmuligheter snart.

  @krums – Jeg har ikke hatt kp2, så jeg tror ikke jeg har bøkene heller.

 3. sop alt under teppet? det gjør jeg. kinda. jeg stapper alt under sengen :D (tho, jeg begynner å få litt lite plass, så nå er det litt utenfor også :/:/)

  ROTETE ROM, ryddig hode. sånn skal det være, imo.

 4. Har ikke gulvteppe… men jeg har faktisk leita etter telefonen min under senga! Haha. Den ligger nok under et sammenbretta ullpledd i en krok et sted. Hadde den bare ikke vært på lydløs, hadde jeg nok hatt den i lomma igjen allerede! Godt det ikke er noe som brenner som jeg trenger telefon til å fikse.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *