Kjemisk stimuli på Blindern

Menneske, la intet overraske deg.

Det begynner å bli noen hundre år siden siden William meddelte oss at miraklenes tid var forbi, men nå er det imidlertid motbevist en gang for alle: I dag skal jeg på kaffedate med ei jente som jeg er sikker på kunne smeltet gråsteinen etter at jeg hadde terget den på meg.

Det slo meg nettopp at det begynner å bli lenge mellom kaffekoppene. Det har ikke skjedd noe revolusjonerende med kaffen det siste halve året, sant? Den gir fremdeles et lite kick?

Coffee - Is the planet shaking or is it just me?

Nuvel. Om det skulle røine på, fins der sikkert noe bayerøl.

9 kommentarer til «Kjemisk stimuli på Blindern»

  1. Og så, litt etter kicket og oppturen, da kommer nedturen, hvor man sitter helt i ro og skjelver omtrent like mye som man nøt den ekstra energien man trodde man fikk tilført. Jeg glemmer den nedturen hver gang.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *