Min hemmelighet: Det er farlig, det

KysselepperDet er noe jeg ikke har fortalt deg, og jeg tenkte du skulle få lese det her, sånn for å understreke hvor hemmelig det er. (Du kan jo ikke få vite det , så jeg slipper ikke teksten ut gjennom tubene før om ei stund. Du kan få lese den når det hele er bittelitt på avstand.)

Jeg liker deg skikkelig godt, og jeg er skikkelig redd for at det skal gjøre skikkelig vondt.

Det er derfor jeg drøyer så fælt. Det er derfor jeg ikke kysser deg så snart jeg ser muligheten; det er derfor jeg beveger meg så forsiktig. Jeg må venne meg til tanken om at det sannsynligvis ikke vil vare evig først (det er noe drit), venne meg til tanken om hvilket behov jeg er redd for at jeg dekker.

Men jeg har tenkt på det, og kommet fram til at det i alle fall kommer til å gjøre vondt dersom jeg ikke gjør noe i det hele tatt. Dessuten er det i denne sammenhengen bedre å angre på noe gjort enn noe ugjort, så jeg skal kysse deg nå snart. Lover.

10 kommentarer til «Min hemmelighet: Det er farlig, det»

  1. Ååh, sånt er det søteste. Jeg har aldri falt for selvsikker sjekking, når gutter plutselig blir sjenerte fordi utfallet betyr så mye for dem derimot, dån!

  2. det er ikke viktig hvordan det gikk. det er det alle må lære. det er viktig at man gjør det.

    som i extremely loud, incredibly close. it’s always necessary: i love you.

    man må slippe keeper’n og angripe med begge henda, for faen.

  3. Minnie: Jeg har egentlig ganske sterk tro på meg sjøl, altså.

    Linn: Det er to typer mennesker: (i) De som hopper fra tiern, og (ii) de som klatrer ned.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *