Jentebad vs. Thomas

Jeg er en enkel sjel. Jeg bruker én type såpe, har to sett med ukesokker og er glad i fett og sukker. Jeg liker når folk ikke legger noen kluter mellom. Alt i alt er jeg en minimalistisk sjel som liker å ha en minimalistisk verden rundt meg. Skjebnen har innhenta meg på et baderom av en motsatt karakter.

En av disse dagene hvor voksenbrusen fikk overtaket på meg, lot jeg en anonym prinsesse dekke den ene underarmen og begge hendene mine med penneblekk. I dusjen hennes dagen etter oppdaga jeg til min store fortvilelse at dette penneblekket ikke forsvant ved hjelp av den såpa jeg har pleid å stjele. Etter en rask inspeksjon av prinsessedusjen fant jeg heldigvis et verktøy jeg antok var til å vaske seg med, og fant ut at hvis jeg gjorde nettopp det, forsvant pennemerkene. Jeg syntes jo det svei litt, men hvis prinsesser kunne tåle slikt, måtte jo jeg også. (Skal jo være mann, må skjønne!) Litt seinere på dagen fikk jeg forklart at slett ikke alle prinsesser velger å skrubbe bort pennemerker med en fotfil i metall.

Jentebad 1 – 0 Thomas

Dagen etter skulle jeg atter en gang dusje, heldigvis var den fremdeles anonyme prinsessen i gang med å gjøre seg enda vakrere og dermed innen kommunikasjonsvidde denne gangen.

Thomas: Du, prinsesse?
Prinsessen: Ja, kjære?
T: (holder en rar og uidentifisert tube synlig over dusjkabinettet) Hva er egentlig den her til?
P: Det er en ansiktssåpe.
T: Å. Trenger jeg den, da?
P: (Tør ikke svare.)
T: Okei, da lar vi være. Men… (finner en annen rar ting og viser den fram) Hva med denne?
P: Det er en hårkur!
T: Den trenger jeg i alle fall ikke. Og denne?
P: Peeling!
T: Aha! Så det var den jeg skulle brukt på henda i går! Disse, da?
P: Balsam og en annen type balsam, barberskum, fuktighetskrem og hårfarge! Og i hylla under finner du en etterbehandlingskur, intimsåpe for ham, intimsåpe for henne og alfa og omega med nektar og ambrosia!
T: Hvorfor har du fuktighetskrem i … Nei, veit du hva, jeg gir opp. Har du noe sjampo et sted?
P: Nei, sorry, det er tomt.

Jentebad 2 – 0 Thomas

17 kommentarer til «Jentebad vs. Thomas»

 1. Exactly. Og jeg har en sånn skummel hårutnappingsmaskin også, men tør jo ikke ha den i dusjen noe mer når du skal komme på besøk… Hvem vet hva du kan finne på å bruke den til? (Au!)

  Haha, du mener skuffen med alle de deilige pennene og tusjene dine i? Dårlig sjakktrekk å la den stå åpen, da…

 2. mad: Godt observert!

  emelie: Jeg har ikke helt bestemt meg for om jeg vil beholde det, men vurderer å spandere en post på det. Deaktiver JavaScript om det skulle bli for laggete, så ser du et helt vanlig WP-kommentarfelt.

  Siri: Jeg har ikke filt av meg huden med ei metallfil, jeg har bare gått på en dør.

 3. mad: Godt observert!

  emelie: Jeg har ikke helt bestemt meg for om jeg vil beholde det, men vurderer å spandere en post på det. Deaktiver JavaScript om det skulle bli for laggete, så ser du et helt vanlig WP-kommentarfelt.

  Siri: Jeg har ikke filt av meg huden med ei metallfil, jeg har bare gått på ei dør.

 4. Jeg synes det er fascinerende at du ser deg nødt til å ljuge på meg to balsamer og en fuktighetskrem blant annet når vi like gjerne kan le av at jeg rent faktisk har en egen krem bare til rumpa og en maskin med masse roterende pinsetthoder som skal nappe ut hår med roten…:-D

  Vel, jeg tar og gjemmer skarpe og farlige gjenstander fra badet til neste gang du kommer. Hva med at du begynner å gjemme penner og sprittusjer fra meg?

 5. Litt dumt at lesere av bloggen din må deaktivere javascript for å kunne kommentere på et normalt vis. Men hva-du-enn-har-implementert her, så har det sine fordeler :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *