Hvor bor dette bordet?

Jeg leiter etter noe jeg ikke veit hva er. Kjære internett, kan du hjelpe meg?

sengebordting

Bordet som gjemmer seg. Egen tegning.

Jeg ser etter et sengebord som strekker seg over ei dobbeltseng, til å fortære frokost på eller stille laptopen på. Det bør ha hjul på beina, så man kan trille akkurat dit man vil ha det.

Er det noen som veit hvor man kan kjøpe noe slikt?

10 kommentarer til «Hvor bor dette bordet?»

 1. Ikea i Beijing har det fo’ shizzle. Men har hørt det er mer mas enn glede.

  Jeg er allikevel mest for at du snekrer et selv.

 2. Jeg er altså så imponert over at du har tegnet en tegning som beveger på seg!
  Ellers mener jeg at det burde gå an å lage seg et sånn bord selv, med litt plank, noen vinkler og løse hjul (selv om, når du først lager det selv, synes jeg du skal gå for en hover-versjon)

 3. IKEA, aha! Finner dog bare enkeltsengstørrelse… Ser ut som om jeg blir tvunget til å satse på Leas snekkerferdigheter, gitt.

  Angående hover-versjon har jeg en slik på tegnebrettet, men det slo meg at jeg kanskje ikke har lyst til å befinne meg rett under minijetmotorene. Derfor har jeg utsatt hover-utgaven til etter at jeg er ferdig med å designe rullefortauene. (De to største problemene med rullefortauene mine akkurat nå er at de er for dyre å sette ut, og at de kortslutter hvis det regner.)

 4. En venninne har sånn, men hun bygde hele senga, med lagringsplass under og bordet oppå fra grunnen av.

  Det er også mulig å få kjøpt ferdig i mange forskjellige varianter, google «bed tray» eller «bed table».

 5. Hei Thomas – morsom blogg du har :-) Vet de hadde slik på Ikea en gang i tiden. Tegningen din imponerer faktisk meg veeeeldig mye :-)

 6. De har forholdvis nylig gått ut av produksjon på IKEA. Dette vet jeg fordi jeg trengte 4 stk til en jobb, og det var vanskelig å få tak i. Nå er prosjektet over så dersom noen er interessert i 4 sånne i sjokkrosa og lyseblått har jeg det!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *