Kaffehistorien min

Presskanne

Presskanne

Jeg begynnte ganske sent å drikke kaffe. Jeg hadde egentlig lenge vurdert å begynne å drikke kaffe, for jeg syntes det virket som om alle andre på jobb var så mye mer våkne enn meg, og hadde en egen teori om at det måtte være kaffen som gjorde utslaget. Ikke så lenge etter disse tankene ble jeg tilbudt kaffe mens jeg var på sykkeltur og var ganske sliten. Jeg takket ja og syntes det smakte helt ok og jeg følte meg mye kvikkere. Og slik begynnte kaffe drikkingen.  Etter kort tid var det imidler tid ikke noen særlig effekt av kaffen lenger og teorien om at kolegaene var kvikkere p.g.a den blaffnet.

Den første form for kaffe jeg anskaffet meg var pulver kaffe. Med en kombinasjon av vannkoker var det en effektiv måte å lage kaffe på, og jeg syntes den smakte helt greit. Men vannkokeren ble etterhvert borte, og i håp om å få bedre kaffe fikk jeg meg en kaffetrakter. Kaffetrakteren er jo forsovidt rask og alt slik, men jeg ble aldri helt fornøyd med resultatet på kaffen. Det smakte litt brennt også måtte man ha så hårfin ballanse med vann og kaffe for å få den passe sterk. Så var jeg på besøk hos HP på lørdag, og han hadde laget en meget god kaffe på presskanne.  Jeg har jo smakt presskanne kaffe før, og alltid har den vært god, men det var tydligvis utslaget, for idag kjøpte jeg meg en presskanne jeg også (bildet). Og kaffen smakte meget godt, så intil videre er jeg veldig fornøyd.

4 kommentarer / tilbaketråkk

 1. sa Siri:

  oh look, jeg har samme kanne i trekoppers.


 2. sa jo:

  Godt å se at flere avliver pulverkaffenD


 3. sa pierre:

  Jeg følger med spenning på neste steg i deres evolusjon, hvor pulverkaffe ligger nederst (Jo).
  Syns det er deilig å jobbe som barista på samme sted som jeg studerer =D Gratis espressobasert drikke! Men selve maskinen er ganske expensive så jeg anbefaller heller mocca kanne


 4. sa Siri:

  oh look, jeg har den også. (espressokanne!) (jernia ftw)


Legg igjen en kommentar

(Du kan bruke enkel HTML uten at vi filtrerer den bort!)
Bloggurat