Middag hos Gunnar

Denne kommer vel litt sent men vi hadde på Torsdag en middag hos Gunnar som ble veldig vellykket tross mangel på bestikk;) Denne middagen utviklet seg med tiden til å bli en ganske god fest en etasje ned hos noen av hans venner. (og nei, Siri jeg la ikke merke til kvisen din.)

Grunnen til at dette kommer så sent er at jeg har vært opptatt med å prøve å kludre ned noen (2000) ord om noe så catchy som “Makt og maktstrukturer i norske kunnskapsbedrifter med normal grad av fagorganisering” og fått total skrivesperre. Jeg merker det er vanskelig å bare skulle kludre ned noe her dessverre.

Så jeg trekker meg tilbake til denne ukens American Dad og koser meg med litt kvalitetsserie før det er natten og en ny dag med skole som venter.

3 kommentarer / tilbaketråkk

  1. sa pierre:

    Men, øøø… Var det ikke på fredag? Du er ikke den treggeste jeg har tenkt å komme med noe om det jeg og men har vært opptatt selv med obliger =(


  2. sa jo:

    det var det, jeg bare loker


  3. sa meow:

    “…en ganske god fest en etasje ned hos noen av hans venner.” jeg tror du mente “…en helt latterlig kul fest en etasje ned hos noen av hans fantastisk dritkule venner.” ;p


Legg igjen en kommentar

(Du kan bruke enkel HTML uten at vi filtrerer den bort!)
Bloggurat