Hvem er HP?

Når jeg nå skal skrive en profiltekst om meg selv så syns ikke jeg det er noe lettere enn hva dere andre syns. Jeg blir stort sett sittende og skrive litt før jeg anser det jeg har skrevet for å være litt teit for så å begynne om igjen. For å unngå dette tenkte jeg å skrive en rask tekst uten stopp og uten korrekturlesing for så å publisere den. :o)

Hvem er så HP?

HP er en fyr på 28 som for tida går på IT-slp på UIO. Tidligere har jeg jobbet med mye forskjellig og følgende stikkord kan nevnes: bensinstasjonansatt, norsklærer for fremmedspråklige, butikksjef i Japan Photo, førerhundtrener i blindeforbundet, og nå har jeg deltidsjobb som lærer på natur videregående ved siden av studiene. Jeg ble IT-slp student fordi jeg var lei av jobben min, søkte permisjon og fikk det. Jeg hadde lyst til å drive mer med data, men med manglende mattekunnskaper så var det begrenset med valgmuligheter. Men når det er sagt så er jeg fornøyd med valg av studiet og jeg gleder meg til fremtiden.

Nå for tiden er tidskjemaet stramt her, men som de fleste moderne mennesker prøver jeg å trene litt ved siden av studier, jobb og plikter. Jeg har publisert en blogg om temaet før, men greia er at jeg prøver å slå sammen det å være sosial med trening. Fordelen er at både jeg og mine venner blir sparka ut av sofaen og får rørt litt på oss. Kombiaktiviteter som er sosiale og gir trening kan være: Klatring, gå tur, jogging, spille-fotball/Wolleyball/bandy, slakk line, skitur etc.

Videre om meg så sier jeg nok altfor ofte ja og altfor sjelden nei, noe jeg prøver å balansere bedre. Til slutt kan jeg avslutte med en stikkordsliste om meg selv:

Stort sett glad, stort sett sulten, får aldri nok kaffe, glad i varme, hater kulde, hater kaker men svak for smågodt, har hund, spiller gitar, liker filmer, bruker tanntråd og pusser tenner.

4 kommentarer / tilbaketråkk

  1. fra 30 dager på nett » “Møtet”
  2. fra 30 dager på nett » Møte hos HP
  3. fra 30 dager på nett » Kaffehistorien min
  4. fra 30 dager på nett » Enda en tirsdag

Legg igjen en kommentar

(Du kan bruke enkel HTML uten at vi filtrerer den bort!)
Bloggurat