Hvem er Jo?

Hvem er egentlig Jo? Noen trodde kanskje han kom krypende frem fra under en sten, litt som en mark når det regner. Andre mente han var resulatet av en gagagagal vitenskapsmanns eksperimenter. Ingenting av dette er egentlig sant.

For å fjerne all tvil. Jo ble faktisk født, så han har både en mor og en far. Senere fikk han en bror og en hund. Hunden er den mest sosiale av disse to, og følgelig den han ser mest til hverdagen. Jo vokste opp på Nesodden der han nå også bor.

Jo har en forkjærlighet for ting andre syntes er lite spennende. Slike ting som CSS, xhtml, datamaskiner og sjakk. Til vanlig studerer han rettsinformatikk på Juridisk fakultet, men det hender han forviller seg opp på det store farlige stedet kalt Blindern for å leke på ett av de andre fakultetene. Dette semesteret tar han Psykologi, Sosiologi og Humit.

Når Jo ikke gjør skoleting leker han med vakre Silje. Disse to vesnene er høyt og lavt og finner på velidg mye rare ting. Også en del ikke så rare ting, men det er ikke noe morsomt å skrive.

Ellers har Jo en stor lidenskap for musikk. Han er ikke en sjangehore og hører på musikk etter humøret, men det blir likevel til at noen sjangere stikker seg ut. IDM og elektronika og alternativ rock er noen av de. Akkurat nå har han funnet et band som kaller seg M83. (Fra Messier Object 83, som er en spiralgalakse, ikke det at han vet noe om slike ting).

Bloggurat