Halloween og alt det der

Jeg synes amrikanske filmer og serier har påvirket oss litt for mye. Jeg kan ikke huske at det var halloween eller valentines day når jeg var liten. Begge er “høytider” som er preget av å bruke masse penger på jugel og pynt som bare varer en liten stund. Skikkelig bruk og kast. Det er jo mange andre former for feiringer i andre land slik som den i india der man kaster farger på hverandre, eller karneval i brazil og kina. Jaja vi har jo tatt ibruk oktober festival fra tyskland da. Jeg merker egnetlig hvor påvirket jeg er av det selv for jeg vet egentligi ikke om så mange kulturelle feiringer, men jeg vil anta at det finnes.

Ingen kommentarer

Hvordan forberede seg til Halloween

Forrige lørdag var jeg helt overbevist om at det var allehelgensfeiring, og jeg er overbevist om at det på en eller annen måte var Kristin og Lisa sin skyld. (Min egen var det i alle fall ikke.)

Skyldspørsmål til side, jeg kledde meg i alle fall ut, prøvde ut forskjellige teknikker for at “blodet” skulle ligne mest mulig på blod (fasit: Først foundation, deretter grønn teatersminke, klin til med rød leppestift, tegn konturer med våt eyeliner og dekk over med en grønn ansiktsmaske som sprekker opp. Voila: Monstersår!) og løp ut døra for å rekke en bane da det slo meg: Det er ikke denne festen jeg skal kle meg ut til, dette er feil dag.

Aldri så gærent at det ikke er godt for noe: Nå er jeg i alle fall godt forberedt til neste helg.

Thomas har sminket seg som monster til Halloween.

De innerste lagene med monstersminke. Neseblodet er det mest virkelighetstro, ikke sant?

11 kommentarer

Bloggurat