Nintendo DS

Klarer ikke å beharske meg selv =( Jeg kjøpte meg selv Nintendo DS forige jul med penger jeg fikk også hadde jeg klart meg fint med tre spill helt til nå men nå kjøpte jeg plutselig tre nye spill på rekord tid^^ og kan ikke garantere at jeg er ferdig med min hurtig tvangs shopping.

Må tros alt ha nok penger til mat og leie plus en ring til min vakre kjæreste (Julepresang) og en tur til Amsterdam til våren. De spillene er veldig dyre i forhold til hva det er og siden jeg ikke finner det ultimate spillet så må jeg leite videre =/ (det er veldig kjedelig å sitte på reise uten noen å prate med, eller når de ikke gidder å prate med deg lenger fordi de ble syre, eller fordi de sover… eller later som)

Ingen kommentarer

Nå er det snart jul

Siden det snart(?) er jul tenkte jeg å reklamere for verdens beste julecd, slik at dere kan bruke de neste to månedene på å spore den opp, hvilket er omtrent umulig. (hvis man ikke finner den nedlastbar selvfølgelig.)CD’en er en slags improvisasjon over gamle julsanger og er laget av Bugge Wesseltoft. “It’s Snowing On My Piano” heter den, og den anbefales til alle som liker piano, julesanger eller Bugge.

Forøvrig kan jeg og anbefale M83 for alle som liker litt sær rock. De blir ofte nevnt i samme åndedrag som Sigur Ros, mum, Mogwai og Four Tet hvis det er mer opplysende.

3 kommentarer

Bloggurat