SMSvada

I dette øyeblikk er det 1542 tekstmeldinger i innboksen på mobilen min. 1542. Det er ganske mye, syns jeg. Det er det høyeste antall jeg har hatt lagra noen gang.

Jeg vet ikke helt om jeg liker det, for om jeg mister mobilen min, så ligger det utrolig mye info åpent for finneren (altså vinneren). Alt fra spøker som kan feiltolkes til detaljer som ikke burde komme fram i offentligheten. Men jeg kan jo ikke begynne å slette ting nå; hvem vet hvilke grenser innboksen min har? Kan den nå 2000? 3000? 5000 meldinger?! 5000 er kanskje litt drøyt, men det kan jo hende? Man vet jo aldri? Så jeg sparer på meldingene mine. Jeg venter i spenning.

Små gleder!
(her skulle det ha stått en superglad smiley om jeg hadde vært en smileybruker)

Ingen kommentarer

Vintertid og sommertid

Sommertid og vintertid.

Da var det tid for å stille klokka igjen.. Og vi får igjen timen -DE- tok fra oss i våres. Det er da jeg spør, kall meg gjerne naiv, men hvorfor holder vi på med dette her?? Undersøkelser viser at i perioden vi stiller til sommertid så øker sjansen for hjerteinnfark i de påfølgende tre måneder. Så ikke nok med at det er irriterende, det er farlig også!! :-S

Dersom en spør folk som kan det så svarer de at sommertid er til for at vi skal få en time ekstra med dagslys om sommeren. Og på engelsk så heter sommertid “daylight-saving”. Men det er da jeg spør, naiv som jeg er: Trenger vi ikke den timen med ekstra dagslys om vinteren også? Jeg vet at jeg trenger det. Nå er det jo mørkt alleredet klokken fem, dvs når folk er ferdige på jobben. “Men om en ikke stiller klokka vil det være mørkt om morgenen”, sier -DE-. “Mørkt om morgenen??” sier jeg… DET SPILLER DA FOR FAEN INGEN ROLLE!!!! Det eneste folk gjør om morgenen er å stå opp og gå på jobb, og trøtte er de uansett, lys eller ei.

Nei folkens, HP stemmer for sommertid hele året.

Ingen kommentarer

Bloggurat