Riktig eller feil bruk av tid

Jeg sitter å prater med noen kamerater og vi diskuterer feil bruk av tid. En oppfattning vi er enige i er at når man spiller-data spill føler man at man ikke gjør noe lurt. Noen mente at om man ser en film eller tv-serie er dette også sløseri, mens andre mente at det ikke var det så lenge det var en bra film eller tv-serie. En mente at det var fornuftig enten den var dårlig eller ei. Når det gjelder å lese en bok, var det en som mente at sjønnliterære tekster var fornuftig tidsfordriv, og resten mente at det måtte være en form for fakta bok eller skole pensum. Når det gjelder nyheter mente en at det å være en “Nettjunkie” var helt feil bruk fordi da var man som besatt av å lese nyhetene hele tiden. Og det er jo vanskeligt å si noe imot det.

Ingen kommentarer

WoW!

Wrath of the lichking har blitt sluppet ut =) Jeg prøvde å komme meg til nattåpningen på Gunerius for å kjøpe spillet men kom for sent… Hadde til og med klært å dra med meg kjæresten med meg. Men Jeg fikk kjøpt den i dag da.

Overivrig, instalerer jeg expension (noe som tokk minst 30 min i sin hellhet) og setter meg ned for å starte nye evnturer og til og med lage en “Deathknight” (ny klasse). Jeg var meget spent. Men det var også millioner av andre nerder, serverne er trege som bare F nå som alle spiller og av og til må enn vente i 10 min! for å bli pålogget…

Hater nerder =,(

Ingen kommentarer

Nintendo DS

Klarer ikke å beharske meg selv =( Jeg kjøpte meg selv Nintendo DS forige jul med penger jeg fikk også hadde jeg klart meg fint med tre spill helt til nå men nå kjøpte jeg plutselig tre nye spill på rekord tid^^ og kan ikke garantere at jeg er ferdig med min hurtig tvangs shopping.

Må tros alt ha nok penger til mat og leie plus en ring til min vakre kjæreste (Julepresang) og en tur til Amsterdam til våren. De spillene er veldig dyre i forhold til hva det er og siden jeg ikke finner det ultimate spillet så må jeg leite videre =/ (det er veldig kjedelig å sitte på reise uten noen å prate med, eller når de ikke gidder å prate med deg lenger fordi de ble syre, eller fordi de sover… eller later som)

Ingen kommentarer

Bloggurat