Trøtt?

Det er veldig farlig og våkne våken nok til å klare å gjøre noe så avansert som å skru av begge vekkerklokkenen for å så tenke: “Nå skal jeg bare legge hodet ned på puten i fem minutter til”. Konsekvensen av slike tankeløse aktiviteter er fem minutter til å kaste i seg mat før man løper til bussen. Jeg virkelig hater å løpe til bussen. Egentlig har jeg sluttet å løpe til kollektivtransport men når man har obligatorisk på skolen er det en fordel å være til stede.

Nå begynner jeg å bli mer ved mine fulle fem. Dette kan oppsummeres litt med musikken. Dagen startet med Tori Amos. Tori Amos ble til Pink Floyd. Floyd ble til A Perfect Circle og nå har jeg endt opp med Tool. Det bør jeg klare å holde meg våken til.  Våken…Zzzzznork.

2 kommentarer

Kunsten å snu døgnet

Kunsten å snu døgnet varierer mye fra person til person tror jeg, jeg bruker tvangsleggings metoden.

Men jeg kjenner noen som ikke kan fordra det, og de pleier å døgne eller lese til de svimer av,  eller også rett å slett bare la det være skrudd, så man bare legger seg etter at man har vært på det man eventuelt skal.

Men jeg har lest eller hørt et sted at mens man er ung er egentlig døgnet 25 timer, så det vil aldri gå opp, og da det vil uansett være et problem en eller annen gang.

2 kommentarer

Sliten =(. Fikk levert min Exphil essay,, men med 300 ord for lite… Måtte døgne for å gjøre meg ferdig, leverte klokken 10, startet på jobben en halv time senere. Og nå fikk jeg en rolig vakt på kafè Kristian ( 16.00 - 18.00 ). må lage meg et par kaffer for å holde meg våken =P

Én kommentar

Bloggurat