Obama.

Og en ny epoke begynner. (h5)

Ingen kommentarer

En ny president.

Skjermskudd fra CNN.

Obama vant det amerikanske presidentvalget.

Det kan se ut Obama blir president i USA. TV2 med flere har allerede utropt Obama til vinner. CNN er litt mer forsiktige og kommer ikke med noen konklusjoner. Akkurat er forholdet mellom Obama og Cain 206 / 89, og Obama leder i Florida i følge CNN sine prognoser.

Jeg må si at jeg ikke helt stoler på bare TV2 og AP, så jeg vil ikke legge meg før jeg faktisk vet det når jeg har sittet oppe så lenge. Jeg har uansett funnet ut at jeg må droppe sosiologitimen i morgen, men temaet var ganske lite spennende uansett.

Så jeg koser meg med spenningen og gleder meg hvis Obama vinner. Både fordi han virker som en koseligere kandidat og fordi jeg blir en tusenlapp rikere. Veddemål <3

Update:
Og der(05:02) har CNN også kommet med en prognose som sier at Obama vinner valget. Med denne prognosen legger jeg meg og våkner kanskje til en potensielt litt anderledes verden.

God natt:D

Ingen kommentarer

Jeg skulle ønske.

I disse dager er det en ting man kan være sikker på at folk har en mening om, og det er om Obama eller Djevelens Sønn vinner valget i USA. Førstnevnte har i alle fall verdensopinionen på sin side, men det er jo ikke nødvendigvis slik at det har noe å si.

Det som derimot er veldig trist er at utfallet av valget godt mulig har noe å si med tankes på hvordan vi kommer til å oppleve den økonomiske tilstanden i fremtiden, hvor vidt vi skal sende nye soldater i krig i et annet land, eller gud vet hva.

Det er nettop derfor den amerikanske valgkampen opptar oss så mye mer enn valgkamper i andre land, og derfor følger vi selvfølgelig med. Jeg skulle bare ønske at det virkelig ikke hadde noe å si for oss, men med den regjerende verdensorden er dette beklageligvis ikke mulig. Trist.

Én kommentar

Halloween og alt det der

Jeg synes amrikanske filmer og serier har påvirket oss litt for mye. Jeg kan ikke huske at det var halloween eller valentines day når jeg var liten. Begge er “høytider” som er preget av å bruke masse penger på jugel og pynt som bare varer en liten stund. Skikkelig bruk og kast. Det er jo mange andre former for feiringer i andre land slik som den i india der man kaster farger på hverandre, eller karneval i brazil og kina. Jaja vi har jo tatt ibruk oktober festival fra tyskland da. Jeg merker egnetlig hvor påvirket jeg er av det selv for jeg vet egentligi ikke om så mange kulturelle feiringer, men jeg vil anta at det finnes.

Ingen kommentarer

Bloggurat