Apple lurer meg

Jeg ønsker meg en musikkspiller som bare virker. Spilleren min, en iPod ved navn Polymnia, er laget av Apple, og derfor har jeg brukt første halvdel av dagen på å kuke rundt i Windows-versjonen av iTunes.

Mens jeg er travelt opptatt med denne kukinga begynner Apple å installere ting på dataen min som jeg klart og tydelig har sagt nei til! Hva i helvete er det for kunderespekt? Se for deg denne situasjonen i butikken:

Kassedama spør om du vil ha en pose, men du takker høflig nei, for du har med bærenett og vil ikke skade miljøet. Kassedama, som er full av faen, putter deretter 10 poser oppi bærenettet ditt mens du ser en annen vei, og hun bretter dem opp først også, sånn at de tar mest mulig plass.

Det er vel ikke sånn man oppfører seg, er det vel?

20 kommentarer / tilbaketråkk

 1. sa Leif:

  Bare å ro seg ned 4 -5 hakk. Apple er langt ifra de første. Adobe er jo selve skurken av alle skurker når det kommer til å installere litt ekstra. Microsoft er jo også ganske flink med å mekke til litt ekstra enn det du trenger.


 2. sa Thomas:

  Grunnen til at jeg reagerer, er kanskje at installasjonsprogrammet spurte meg først. “Vil du ha dette, dette og dette?” sto det, hvorpå jeg fjerna noen haker. Litt seinere finner jeg det likevel, og da blir jeg lettere irritert.

  For øvrig er det ikke kult å banke opp folk selv om alle de andre gjør det.


 3. sa Vutarie:

  min ipod heter billy 8)
  UANSETT, det gjorde ikke apple mot meg. tho den spør sånn ca. annenhver dag om jeg vil oppdatere både ditt og datt, og da jeg ble sint og trykket på “ikke spør meg igjen” så sletta de hele itunesbiblioteket mitt. score


 4. sa dadafon:

  Hva er det du har fått installert?


 5. sa Thomas:

  Vut: En annen gang rulla jeg ned programvaren på spilleren for å kunne bruke den med et annet program (på et system som ikke er støttet av iTunes). Det ble bare knot de første fem gangene, og så ga jeg opp.


 6. sa Thomas:

  dadafon: Den la til automatiske oppgraderinger da jeg “reparerte” en mislykket installasjon. Når den så oppgraderer seg, tar den med QuickTime også. (I og for seg ingen stor ulempe å ha på et system som blir brukt jevnlig, men det eneste jeg vanligvis gjør i Windows er å oppdatere iPoden og redigere bilder.)


 7. sa C64:

  Apple er ikke i stand til å innse at du kan ha din egen mening vet du. Men etter mange år med en kundemasse som faktisk tror at Apple vet bedre en dem selv, så er det kanskje ikke så rart? Apple er ganske enkelt ikke vant med tenkende individer.


 8. sa Thomas:

  En kompis av meg pleier å si noe i denne duren:

  Hvis du lager en produktserie spesielt med tanke på at selv idioter skal kunne bruke produktene… hvem tror du kommer til å bli kundene dine?

  Men joda, iPoden min fungerer igjen nå (med siste versjon av programvaren, og uten noen hacks i det hele tatt).


 9. sa pierre:

  Men bare så det er sagt, når det gjelder den pose greia… Det kan godt tenke seg at den butikken dama jobber i har en slags konkurranse om hvem som selger flest poser, bare får å få selgerne til å tilby poser. Butikken tjener jo fett på poser. De selger det 50 øre, men betaler nesten ingenting for dem….
  Så ikke vær sint på stakar kassedama som trenger penger for å overleve og mate familien sin! Din hjerteløs Ipodbruker (idiot).


 10. sa pierre:

  Bare så det er sagt så sliter dama mi også med sin Ipod. Den klikker ganske ofte sånn at hun har sluttet å bruke den. Hver gang så måtte hun slette alt og lagre alt på nytt på podden…


 11. sa Thomas:

  Det er dama di og jeg - kjøp Apple-produkter, bli en idiot :)


 12. sa Maren:

  Jeg kjenner at jeg er glad vi aldri giftet oss.

  “Kjøp Apple-produkter, bli en idiot”.

  Jeg liker deg veldig lite akkurat nå.


 13. sa Thomas:

  Hva - liker du ikke idioter?


 14. sa Maren:

  *Surmule*

  Apple er konge.
  Den eneste grunnen til at jeg holder ut med skolepcen min er at jeg har døpt den Franz Ferdinand Black, og man kan ikke hate noen bare fordi de er født som pc, på samme måte som at man ikke kan hate noen fordi de er homofile, studerer nanoteknologi eller kommer fra Texas.


 15. sa Thomas:

  Får du lov til å putte et ordentlig operativsystem på den, da, eller er du stuck med Microsoft?


 16. sa Thomas:

  Apropos den giftegreia: Du må ikke tro at du har unnsluppet ennå, men jeg utsetter å sjekke deg opp igjen til vi er alderskompatible. (Det er vel… 3 år til, stemmer ikke det?)


 17. sa Maren:

  Stuck med microsoft. Er det rart jeg depper?

  Hey, innen tre år bor jeg langt, langt unna og er gift med Jim Sturgess. Skal du handle, må du handle raskt.


 18. sa Thomas:

  Ikke rart i det hele tatt.

  Jim Sturgess er jo enda eldre! Jeg tror du er litt kinky av deg, jeg.


 19. sa Maren:

  Åjajøss.
  jeg har en mail jeg må vise deg forresten.
  Behold, facebook!


 20. sa Thomas:

  (Fra “Jeg liker deg veldig lite” til bakrommet på 4 kommentarer. Når fikk jeg draget på denne måten? Det gikk meg hus forbi.)


Legg igjen en kommentar

(Du kan bruke enkel HTML uten at vi filtrerer den bort!)
Bloggurat