Min nakne hemmelighet

Dere er de første jeg bekjenner meg til; inntil nå har dette vært en dypt bevoktet hemmelighet. Vi kan begynne med at jeg er veldig glad i sideflesk. Nå har det ført meg ut i uføret. Videre hører det også med til bakgrunnen for historien at jeg lever i komforten av at min kjøkkenkamerat hos Studentboligene har kjæreste i Gokk, og følgelig sover hos ham for det aller meste, som igjen betyr at jeg bor så å si aleine.

Konsekvensen av dette er at jeg har vent meg til å lage frokost naken. (SiO-hybler er etter min personlige erfaring verdens eneste boliger uten vindu på kjøkkenet.) Dette er den store hemmeligheten min. Eller, altså - jeg pleier å dra rundt meg et kjøkkenforkle, men jeg glemmer det av og til hvis jeg står opp i otta. Det gjorde jeg i dag. Nå nærmer vi oss poenget med stormskritt.

Når man står der med stekepanna i hånda og er heit aner man sjølsagt fred og ingen fare, men alle som har stekt sideflesk eller noe annet i fett før veit jo at fett som regel ikke har lyst til å forbli i panna. Knært, sa det da en boble sprakk og sendte avgårde en veldig liten og veldig varm dråpe av nøttebrunt sidefleskfett i fritt svev i en vilkårlig retning.

Denne retningen var sjølsagt nøyaktig den samme som man hadde kommet fram til hvis man var skipper på stekepanna og skulle ta ut strak kurs mot mitt utildekte kjønnsorgan. Nå har jeg lært meg å bruke forkle.

9 kommentarer / tilbaketråkk

 1. fra 30 dager på nett » Den heite elektrikeren
 2. fra 30 dager på nett » Naken matlaging er djevelens verk!
 3. sa samfundslars:

  Æsj, ingen bilder :(


 4. sa Thomas:

  Det skulle du likt, det!


 5. sa Karoline:

  Jeg syns grafen var kul, jeg. En fin illustrasjon (fra en tegneserie jeg må lese mer på, memo til meg) Vil ellers takke for kommentar på bloggen min og ønske deg en finfin dag!

  =0]


 6. sa Thomas:

  Ja! xkcd rocker bolle!


 7. sa jo:

  Skal vi se her nå. Funker kommentarfeltet som det skal?


 8. sa Runa:

  Jammen på tide ;)


 9. sa Thomas:

  @Jo: Kommentarfeltet ser ut til å være dugandes! Jeg flytter opp igjen navnefeltene når jeg finner tid.

  @Runa: Har du sett meg i bare forkle? Jeg er kjempeheit.


Legg igjen en kommentar

(Du kan bruke enkel HTML uten at vi filtrerer den bort!)
Bloggurat