23 kommentarer til «Om Just Thomas»

 1. Thomas er en sånn person som jeg ikke finner et passende ord for. Jeg husker i alle fall at jeg så veldig opp til deg i gamledager, ikke fordi du er så fryktelig kjempesmart, men fordi du var sjefen vår uten å være sjefete, fikk oss til å føle oss vel, du inspirerte oss alle sammen, og du kunne stoles på og det gjorde jeg, og det gjør jeg ennå. Og du skilte deg ut med hatten din og var stolt av det, og det beundrer jeg. Dessuten er du festlig og finner på morsomme ting, og samler folk.. Du er et midtpunkt. Der har du ordet!

 2. Nå kjenner ikke jeg deg veldig godt, men tenkte jeg ville prøve å finne et ord om deg likevel… Det var visst veldig mange å velge mellom, men endte tilslutt på det egentlig litt småkjedlige ordet «reflektert».
  Det er mitt inntrykk ihvertfall, så får du selv bestemme hvorvidt det passer eller ikke… ;)

 3. Det er en vanskelig oppgave du har gitt meg her, altså. Jeg vet ikke helt hva jeg kan si, jeg føler meg ikke helt kvalifisert for dette. Men jeg vil jo ikke skuffe deg heller, så jeg legger hodet mitt i bløt for å finne noe passe objektivt å si. Du er flink til å være oppmerksom på dem du snakker med, i alle fall få det til å virke sånn ;p Og du er innmari lett å like, fordi du er åpen og hyggelig og snill og sånt. Du er sær og rar på en skikkelig bra måte, sånn at jeg nesten misunner det litt. Du er hard og myk på samme tid. Noe ved deg gjør at jeg får lyst til å knuseklemme deg ganske ofte, noe jeg ikke er sterk nok til. Flaks for deg. Du er god, tvers igjennom. Irriterende kverulerende. Ofte snakker du som en vandrende masteroppgave. Dette er kanskje en litt rar ting å si, men det er vel alt det andre jeg har sagt også så jeg kjører på: du er avslappende å være rundt. Det er lett å være seg selv rundt deg. Det er en god egenskap. Også er du lett å snakke med, fint for meg som snakker så innmari mye, kjipt for deg som får meg til å snakke dobbelt så mye som normalt ved at du er sånn. Dessuten er du ganske plagsom når du er full og synger drikkeviser, men ellers veldig morsom.

 4. På en side føler jeg at jeg vet en hel del om deg, men på den andre siden har jeg ikke peiling. Hvor bor du? Hvor gammel er du? Fakta som egentlig ikke er viktig å vite, men som jeg allikevel vil vite.

 5. Kompromissløst ærlig, ytterst rettferdig, generøs og genuin. Både seg sjøl og noe for seg sjøl. Tidvill, dessverre ikke med å spille fotball mandager. Dessuten 23 år omtrent på denne tida; til lykke med dagen!

 6. Du likner veldig på han ene fyren i «Boondock Saints», Thomas! =)

  Og gratulerer med dagen, ja.. ;)

 7. Siden du tvinger meg til å gjøre dette har jeg tenkt litt på det med å finne bare ett ord.

  Sær og unik og udiskutabel er gode forslag, men til slutt ender jeg likevel med mitt gamle favorittord:

  adonis.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *