Meme: Jeg er sexy

Minneapolise sitt meme går ut på at man skal nevne (minst) fem ting om utseendet sitt som man er fornøyd med. Jeg har blitt tagga av Solveig.

Jeg syns dette er ganske teit, kanskje mest fordi jeg ikke kjenner meg igjen i den beskrivelsen av mennesker som ligger i bunnen for memet: «Jeg mener at så lenge vi er flinke å fokusere på de negative overfladiske tingene, så må vi kompensere med å også fokusere på de positive overfladiske tingene.», sier Elise. Vel, jeg syns ikke jeg fokuserer så mye på negative overfladiske ting. Jeg ser ikke på CSI eller Ugly Betty heller. Bli ferdig med det, liksom.

Uansett, jeg har’n jo tross alt, så jeg skal knote ned noe jeg er spesielt fornøyd med. Vi begynner på toppen, og jobber oss nedover derfra:

  • Hår – all slags hår. Jeg har mye hår på hodet og lite hår ellers, akkurat sånn det skal være.
  • Øyne – jeg har blå øyne. Jeg liker blå øyne. Alt vel. Dessuten har jeg lange øyevipper, og mange er misunnelige.
  • Smil – jeg smiler sånn som jeg liker at folk smiler: uten at man kan se tannkjøttet over tennene, og uten at man kan se tennene i underkjeven
  • Hake – jeg er fornøyd med haka mi – den er liksom firkanta nok til å være litt maskulin uten at den er så firkanta at jeg egner meg som superhelt.
  • Muskelbygning – jeg har dansemuskler, lange og slanke. Jeg er ingen plugg, og jeg er ingen pingle. Akkurat sånn det skal være. Spesielt leggmusklene mine er jeg godt fornøyd med. De er definerte uten å få meg til å se ut som en mislykka fotballspiller.

Etter fire punkter hovedsakelig om hodet samla jeg opp resten av meg i et stort punkt. Det er sånn det kan leses. De deler av meg jeg ikke måtte være fornøyd med, tenker jeg faktisk ikke så mye over, og det har den heldige konsekvens at jeg akkurat nå ikke kommer på noen av dem. (Er det nå jeg er blærete?)

Dette får være nok utseende-meme for min del på ei stund. Et avkom jeg kjenner, derimot, klager over at han aldri blir tagga. Nå er du det!