Der går grensen

Jobber vi sammen, sier du? Det er greit, du har jo tross alt pupper. Vi vet begge at du ikke er blant de aller beste i jobben, er det slik? Okei, det får gå, siden de puppene faktisk er av det meget tiltrekkende slaget.

Men var det sånn at jeg kanskje er en rollemodell for deg, og at jeg havner i et moralsk dilemma om hvorvidt jeg utnytter stillingen min til å forlede deg? Kanskje alle de andre på jobben får høre om hvordan det går bak ryggen min? Huff, da. Vi får lar tvilen komme deg til gode, da, du har jo en rumpe også. Ekskjæreste som ikke har kommet over deg ennå? Ja vel. Jeg kan tåle det. Ingenting er problemfritt.

Jaså, så du bor sammen med søsteren din? Joda, jeg er glad i familie, jeg, skjønner du. (Er hun mye eldre enn deg? Ikke? Hmmm.. Nei, jeg bare lurte.) Du er ikke ferdig med videregående!? Ånei, du er ferdig, ja, du bare tar allmennfaglig påbygning nå? Joda, du har sikkert fått deg litt arbeidserfaring i mellomtiden, da, det er jo alltids greit å ha i bagasjen. Hva, har du bare reist, altså? Hvor har du vært, da, jeg skulle også ønske at jeg kunne reise rundt i verden en stund. Kanskje ikke i flere år på foreldrene mine sin regning, men likevel. Det var nok en opplevelse ikke mange andre…

Barn i magen? Eh, ja, nå fikk jeg nettopp en SMS om at det brenner hjemme hos meg, så jeg må nesten forte meg av gårde for å, skalvise, passe på at *host* frimerkesamlingen min klarer seg.