Kafeer med strøm og nett

Leter du etter gratis wifi i Oslo? Dette er en oversikt over steder hvor du kan få servering mens du surfer på et gratis nett på tomt batteri.

Ta kontakt i kommentarfelt eller på Twitter hvis du veit om flere slike steder, eller hvis noen har lagt ned tilbudet. Selv om det akkurat nå er flest kaféer med strøm og nett i Oslo på kartet, vil jeg gjerne plotte inn steder i andre byer også.

Vi foretrekker jo alle sammen kafeer med wifi. Trådløst Internett til folket!

88 kommentarer til «Kafeer med strøm og nett»

 1. Flott liste! Jeg vil gjerne legge til «People & Coffee» i Bogstadveien 11. Gratis WLAN, kaffe og bakst. Vil også legge til «Mabou» i Hegdehaugsveien 28. Der har de også gratis WLAN og alle rettigheter. Koselig uteservering i bakgården hvor nettet også funker.

 2. Stikkontakter er være eller ikke være i denne oversikten! Kan noen bekrefte eller avkrefte om det er stikkontakter på Barbera?

 3. Vekteren Bistro i Trondheim skal ikke på kartet. Jeg tok med min laptop inn dit i 1995 for å skrive påskekrim. Etter to øl og en del ord kom servitrisen og fortalte meg at eieren (martin michalsen, trondheimskjendis) hadde kommet ned fra andre etasje og bedt henne om å be meg legge sammen pc’en. Begrunnelsen:
  «Den får puben til å se ut som et kontor, og folk kommer hit for å slippe unna kontorstemningen.»

  Jeg fikk lov å sitte der uten pc, men jeg hadde naturligvis min stolthet. Har ikke satt min fot på stedet siden.

 4. Takk :) Har sjekka et par av disse stedene nå, Litteraturhuset scorer hittil flest poeng på stabilt og raskt nett. Meld gjerne fra hvis du finner flere steder!

 5. Supert.. Skulle ønske jeg hadde hatt behov for det kartet der…
  Jeg var i Oslo for ikke så lenge siden, og da trasket mamma og jeg kjempelangt for å finne en bestemt café. Der satt det masse studenter med laptops, og forretningsmenn med lange frakker og rykende kaffe, mens de diskuterte grafer og diagrammer, redigerte og lo lavt.
  Jeg skulle ønske jeg var en av dem; en student med ett kult fordypningsemne, eller en forretningskvinne med viktige tekster å skrive. Eller kanskje bare en forfatterrinne.. :)
  Snubla over bloggen din via Binka, kanskje jeg stikker innom igjen..:)

 6. Hei!

  Kaffeglasset i Torggata har nett (og strøm, og sinnssykt god kaffe!), Peoples tror jeg også har nett, og Cacadou i Torggata. Café Sjakk Matt hadde det tidligere, litt usikker nå..

 7. Nå vet jeg ikke om jeg sjekket kartet nøye nok, men Bagle & Juice og SjakkMatt i Vika har begge nett, med kode i baren. Hvor vidt de har gode muligheter for strøm, det har jeg ikke sjekket – men jeg er ganske sikker på at det er ok der.

 8. Coffi i kirkeveien 48 har nett, strøm og skjenkebevilling. <3 I tillegg mener jeg å huske at de har gratis påfyll på kaffen.

 9. Edvards kaffebar ved Schous plass, Grünerløkka :) Både stikkontakter og gratis nett.

 10. Oh, ser at jeg skulle oppdatert for lenge siden, da det ble påpekt at jeg ikke hadde fullstendig info på mine forslag (strøm).

  Jeg kan nå bekrefte at Cafe SjakkMatt har nett, kaffe og strøm – og jeg vil også påføre alle stedene til Waynes Coffee (f.eks. Solli og Tjuvholmen) som steder med store kaffekopper, nett og strøm.

 11. Lagt til:

  • Baker Hansen i Vogts gate 68 (i nærheten av Soria Moria)
  • Restaurant Eik Annen Etage
  • Oslo Mikrobryggeri

  Universitetet i Oslo krever at du er student eller ansatt der, mener jeg å vite. Eilert Sundts hus bruker UiO-nettet.

  Takk for tips!

 12. Hepp!

  Baker Hansen på Torshov har ikke lenger trådløst nett. Tea Lounge så nedlagt ut (men var kanskje bare stengt?). Ble ingen kafé-jobbing på meg i dag :(

 13. Baker Hansen i Vogts gate er fjernet fra oversikten. Skal høre med Twitter om Tea Lounge. Anbefaler Laundromat på det sterkeste, om du ikke har prøvd den før.

 14. BeerPalace på Aker Brygge har også nett. Spør om passord i baren. Noen stikkontakter for de som leter også.

 15. Faller ikke innen kategorien «Kafé», men Burger King på topp av karl johans gate har gratist trådløst nett, og jeg vet det er et par stikk i underetasjen :)

 16. «på topp av karl johans gate» – mener du den på Egertorget?

  (Du havnet visst i spamfilteret mitt, Ukjent, flaks at jeg for en gangs skyld så gjennom spamkommentarene…)

 17. The Rock i stabellsgate 14 i hønefoss har gratis tråløst nett. Dette er en liten bar som også selger pizza og småretter. godt studentmiljø der.

 18. Cafe Ferro Montanus i hans niesen hauges gate på Sinsen har strøm og nett gratis.

 19. Alle kafeene til Espressohouse tilbyr gratis Internett og har stikkontakter.

  I tillegg er der gratis Internett på

  Kulturhuset på Youngstorget
  Starbucks

 20. Holder nå på med å lage en enda bredere løsning enn kun det å mappe restauranter mot adresser eller lat/Long. Tenker meg en tjeneste mye lik wifimapper men hvor det står noe om restauranten hva den har grovt sett av tilbud, om det finnes strøm uttak osv. Det er jo alles problem det å finne et sted å sitte hvis kontoret er hett eller air condition ikke funker. Og du bruker jo ikke 4G med hotspot når du jobber ute med de varierende signaler man får. Har snakket med 3 café franchise via hovedkontor og wb samson var positiv ihvertfall. Kaffebrenneriet er et sted for å prate sammen som de sier selv så de sa nein til å bidra med logo og tekst. Avventer baker hansen får å få en endelig pene pinn på hvordan jord dette faller i.

  En av planene er muligens å bruke ruter sitt api for å gjøre det mulig å finne raskeste vei. Eller google maps.

  Har også planer om å lage super enkle apps for Android og ios som bare lister observerte kafeer i nærheten dvs de som er lagt inn og gi mulighet for å legge inn nye via appen (som modereres). Krever bare coarse eller fine grained gps lokasjon rettighet for appen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *