«Solbrun» pelsjeger på sørlandskysten

Nå deler de ut studentposer på Blindern igjen. Det skjer i begynnelsen av hvert semester. Studentposene er poser med reklame og vareprøver. Det er både gutte- og jenteposer, vanligvis ikke med noen annen forskjell enn at jenteposene kommer med et bind. Høstsemesterets høydepunkt i posene er en liten pose med Godt og Blandet.

I min vennekrets har det gått sport i å få med seg flest mulig av disse posene, noe som har ført til uendelige rekker med tannkremtuber i flystørrelse, bind som ingen vil ha (alle jentene vi har spurt bruker tamponger), enkeltpakkede teposer og mange røde kopper som starts you up.

En av de tidligere poseårgangene hadde 250ml-beholdere med fuktighetskrem som höydare. Jeg har sjølsagt fremdeles et par kremer stående, i og med at jeg for det første ikke er en flittig krembruker, og at det for det andre er mye lettere å beholde 20 flasker enn å gi dem bort til kjente.

Sånn. Da veit alle hvorfor jeg har fuktighetskrem liggende.

Så til denne postens egentlige innhold og viktigste budskap: Når du skal gi en massasje, det er litt dempet belysning i rommet og lufta er tett av røkelse, er det en god idé å se en ekstra gang på fuktighetskremen sånn at du er sikker på at du masserer med den gule rosa som stopper de tre tegnene på tørrhet, og ikke med den rosa gule som gradvis bygger en lett brunfarge.

Om du ikke hører på meg risikerer du å få oppsiktsvekkende oransje hender som fort kan sette deg i en pinlig situasjon og som ikke kan vaskes reine. Du blir dessuten nødt til å lure på om massasjeobjektet har rare skiller på merkelige steder på kroppen. Det positive må jo være at alle som ser hendene dine og hører historien får seg en god latter, for på denne måten sprer du lykke rundt deg og blir en trivelig person.

Forresten: Er det noen som kan hjelpe meg med å finne ut hva de tre tegnene på tørrhet egentlig er? Det ene tegnet må jo være at huden kjennes tørr, men de to andre?