Thomas sine damehistorier

Dette har skjedd: Just har utfordra meg til å dele mine egne damehistorier, siden han har mye å gjøre på jobben og ikke lenger har tid til å fly på byen (hvor lenge kommer dette til å vare, tro?). Jeg har blitt advart om at mine historier nok kunne være litt kjedeligere enn Just sine.

Klokka var to. Stjernene var de eneste lyspunktene som fantes. I alle fall hvis man ser bort fra gatelysene og det ene kontoret på den andre sida av gata (jeg lurte på om noen jobba seint, eller om de bare hadde glemt å skru av lyset), og bilene og reklameskiltene og alt det andre. Jeg klaga over at jeg var sulten. Hun fant fram et naanbrød jeg kunne knaske på. Avokado til seg selv. Jeg har et ambivalent forhold til avokado.

«Jeg lurer på om naanbrød og avokado er godt sammen,» sa hun. «Det burde jo være det… jeg mener: begge deler kommer jo fra Syden.»

Du-dunk-dunk-tssjjj….

2 kommentarer til «Thomas sine damehistorier»

  1. tina: Ja. Herregud.

    Litt mer generelt vil jeg påpeke at viktige deler av situasjonen er utelatt fra posten. Sitatet bør leses i et fleipete toneleie hvis man er ute etter en mest mulig virkelighetsnær beskrivelse. Jeg befatter meg da ikke med folk som sier sånt seriøst… :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *