Espen Iversen må lære seg folkeskikk

Jeg har holdt det inne ganske lenge, nå, men jeg klarer ikke lenger. Dette har lenge vært ei side hvor jeg legger ut i det vide og det brede om hvor kjipt jeg har det, og jeg har ikke for vane å snakke stygt om andre, men dette er heldigvis min blogg, og jeg bestemmer sjøl hva som er tillatt her og ikke.

Iversen, når du snakker dritt om høyhælte støvler, da renner det over. Jeg tar det personlig. Noen liker faktisk å ikke gjøre som alle andre. Jeg veit en del om dette sjøl, da jeg gikk danselinja på videregående, og fy faen, som jeg har fått høre det. JA, for faen, jeg veit at du mente det som en spøk, men du kan ikke spøke med alt mulig!

Iversen ser på seg sjøl som en jovial fyr. Det lyser av bloggen hans, han skal liksom være venner med alle. For å si det med dine egne ord, Ivers: Sorry borry! Det går ikke. Bloggen din har sugd siden Ole slutta, med unntak av da Siri var innom, og når du fra tid til annen tror du er bedre enn alle andre og forteller dem hva de skal gjøre hvis… Altså, du må forvente mer av folk. Det er jo faktisk personhets.

Det er på tide du stiger ned fra den høye hesten din og går rundt på jorda sammen med oss vanlige dødelige. NEI, dama di er ikke den eneste Madammen (Og du er jo ikke en gang snill med henne!). Vi liker ikke nødvendigvis de samme filmene som du gjør. Du hadde sikkert sugd til å være pappa sjøl. (Kanskje du har noe å lære av XmasB, har du tenkt på det? Den foreldreserien din hører ikke hjemme fra din penn, du som sikkert fremdeles bor på gutterommet og spiller bordfotball hver eneste dag.) Og du tror du er så jævla grei. Jekk deg litt ned, og slutt å se ned på andre!

Esquil ga meg Du lager min dag pris i januar. Jeg har nettopp lært at det er kult å gi en pris videre hvis man har fått den sjøl. Og jeg har lært at det er greit å forandre på dem, sånn at hvis jeg får premie for å ha den styggeste bloggen, så kan jeg forandre på den og gi den videre til de som har de peneste bloggene. Vel, vær så god, EspIv, her har du den. Min «Du ødelegger min dag i går, i dag og i morgen»-pris går til deg, og til deg alene!

Iversen suger pikk