16 tråkk

Det var alt jeg trengte hjem i dag.

Fra skolen og hjem er det snaut 4 kilometer. (Fra hjemme og til Ullevaal Sykehus er det 9,90 km, fra Ullevaal Sykehus og hjem er det 4,15 km, men det skyldes bare min elendige retningssans.) Når jeg sykler til skolen, tar det lang tid. Jeg må tråkke mye, og blir muligens litt svett i trøya. Når jeg sykler hjem igjen, derimot, da er det mye lettere: I dag/natt klarte jeg turen på 16 tråkk, hvilket er meget bra om du spør meg. (Og du gjør nettopp det, i alle fall indirekte, du har sjøl valgt å lese videre på denne artikkelen, og da velger jeg å tolke det dithen at du spør meg. Muligens er min tolkning dårlig, men det får så være. Her er jeg sjef. Finale.) Jeg ser imidlertid forbedringspotensiale: Jeg tror jeg hadde to unødvendige tråkk på Majorstua og muligens et litt lenger ned, noe før Neubergsgate.

Det skal sies at det er gunstig å sykle seint da biltrafikken er sterkt begrensa, men det er fortsatt en gyldig pers. 16 tråkk, slår noen den?