Gode råd søkes

Buksene mine holder ikke i skrittet.Jeg telte opp i skapet mitt nå, og der lå det to bukser som begge hadde hull på samme lite strategiske sted: Midt mellom beina. Så telte jeg opp på tørkestativet. Der var det to til med samme skade. Til slutt telte jeg de buksene jeg hadde på meg. Det var bare en. Den hadde også stort hull mellom beina. Thomas lurte på om tissefanten kunne henge ut hullet. Det kunne den.

Når jeg nå har fem bukser hvor alle er hullete mellom beina, to så ille at de ikke brukes lenger og en som blei brukt for siste gang i dag, er det naturlig å stille seg spørsmålet hva jeg gjør feil. Som sagt snakka jeg litt med Thomas om problemet, og han mente han oftere tråkka buksene sine i stykker enn han gjorde sånn som jeg gjør. Vi kom opp med en teori om at sykling sliter hardt akkurat i skrevet, men er ikke helt sikre. Det er heller ikke fordi jeg har enorme baller (fysisk sett) tror vi.

Derfor lurer jeg på: Hvordan hindrer man dette? Bukser er relativt dyrt, og jeg vil langt heller bruke penga på andre ting enn en vare som tydeligvis går fort i stykker uansett. Kan man lappe bukser og få et anstendig resultat? Hvis man ikke kan lappe bukser, kan man få andre til å gjøre det for en? Alle gode råd mottas med takk.