Ærede skeptikere:

For å ta det første først. En ubeskrivelig stor takk til deg Thomas, for å poste det smekreste bildet du kunne finne på harddisken – det skal uten tvil gjengjeldes en vakker dag! :)

Ja. Navnet er Marte. Masse grått inni, Thomas? Hm. Nuja, jeg får vel ta i mot det som kommer fra din kant inntil videre… (It’s OOON now, bii…hulebetennelse) :-O

Ellers er det vel på sin plass å innta en noe ydmyk rolle som sistemann i flokken her, og innvie eventuelle ukjente og uvitende i min nåværende posisjon i universet? Jeg er som de fleste sikkert har skjønt allerede ganske så jevngammel med bloggens høvding og er for tiden bosatt i Trondheim grunnet sosialantropologistudier på NTNU..

Ellers er det vel ikke stort annet å si i denne første omgang enn at jeg er takknemlig for å ha et sted å rable ned mine skriblerier og at jeg skal gjøre et så godt forsøk som mulig på å være noenlunde effektiv her også.
I likhet med skolearbeidet, that is.

Så får dere heller holde ut til jeg har blitt varm i trøya.

Ha en strålende dag! :)