På teppet #14

Det er ikke så ofte jeg bryr meg om å trykke på linkene her hos thomas, men her i går gjorde jeg det av ren kjedsomhet. De fleste han linker til virker jo som greie folk, men det var en person jeg ikke skjønte meg på. Lenken  Pills to Swallow inneholdt noe som innehaveren påstod var en fotoblog, dog var det etter min mening kun meningsløse illustrasjoner av en hverdag som ikke finnes. Maken til pretensiøst skvip skal du leite lenge etter. Ikke nok med at «daily pills to swallow» var skrevet på engelsk, den hevdet til og med at innehaveren var fotograf. Hvis disse bildene gjør deg til fotograf, er bestemora mi en fotograf. Og da snakker vi om en bestemor som for første gang tar i et digitalkamera, og tilfeldigvis vender kameraet mot gulvet samtidig som blitzen går av.

Jeg klikker meg videre og ender opp på larsbronseth.com en portefølje helt uten profesjonell karakter, en portefølje med bilder som ikke en gang ville bli trykket i et blad laget for og av barnehagebarn! Ah! Folk må skjønne at det er et poeng å vite litt om blender, lukker og iso før man kaller seg fotograf. I tillegg kan det jo være et poeng å vite litt om lys. Fotografi er da å male med lys! Lavpanna idioter!

Dårlige liksomfotografer er det værste jeg veit. Denne personen bør komme seg vekk fra ideen om å bli fotograf! Legg ut bildene dine på facebook og gjør som de fleste andre, kall en spade for en spade. Bildene er jo faen meg ikke noe bedre enn litt avanserte festbilder!

Jeg tror jeg må skrive en liten fotoguide, slik at folk slipper å gå i fella slik som denne lars. Jeg hater han av hele mitt hjerte

Gi meg styrke!

På teppet #14