Utfordrende herreklær

I dag røyk sålen på høyreskoen min mens jeg var på jobb og lærte mer om søkemotoroptimalisering. Som den problemløseren jeg er tok jeg sjølsagt tak og gikk på en smell.

De tjukke ullsokkene fra Forsvaret hadde nok skylda, så jeg bestemte meg like godt for å stikke oppom herreavdelingen på Hennes & Mauritz for å kjøpe et par sokker før jeg gikk på skoinnkjøp. For ikke å kjøpe altfor store sko, altså. De sokkene som hang nærmest så ut til å være i riktig størrelse og prisklasse, plastkortet sørga for at jeg ikke fysisk så noen penger forsvinne, og jeg syntes den feminine mannen i kassa smilte litt ekstra til meg. Det var da greit, det, synd for ham at jeg ikke gjengjeldte interessen, bare.

Rask tur inn på prøverommet med fornya sjøltillit for å skifte sokker. Forsvarets ullsokker av. Ny sokk på plass på høyrefoten, og ny sokk på pl… Så oppdaga jeg det plutselig. De har begynt å selge nettingstrømper på herreavdelingen på Hennes & Mauritz.