Hodetømming, uten å tenke

Jeg tenkte jeg skulle prøve å tømme hodet på skjermen, rett og slett ved å skrive uten stopp til jeg gikk lei. Mon tro om jeg går lei snart, haha. Lurer på om det blir noen rød tråd ut av dette?? Lea vrikker på rumpa mens hun kler på seg bukser. Hun er ganske heit.

Fisken vår (en fantomtetra, om noen skulle være spesielt interesserte) hadde gjemt seg i et lite rom inni filtersumpen i akvariet, men vi klarte å fiske den ut derfra i går. Vi har leita etter den ei stund — eller, det vil si: Vi trodde den hadde dratt på besøk til fiskehimmelen. Da jeg bytta vann i lillekaret i går, sank vannstanden i sumpen også (naturlig nok), og plutselig lå det en fisk oppå filteret og sprella og lagde lyd. Fikk fart på meg til å helle i mer vann, men vi brukte flere timer på å finne en lur løsning for å få opp selve fisken; rommet den hadde gjemt seg i var for trangt til å sende ned en håv…

Snart er det eksamen. I noen fag har eksamen alt begynt… Likevel er jeg ikke ferdig før tett oppunder jul. Folk bør belage seg på kjipe siste-liten-julegaver i år. Jeg kaster jo tydeligvis vekk tida mi på å skrive usammenhengende tekster til Internett, da blir det jo ikke tid til å kjøpe gaver til folk. Jeg er et kjipt, kjipt menneske.

I dag tror jeg at jeg skal drikke te. Masse te. Jeg liker te med frukt i, te med fruktsmak som smaker skog og åker og fruktkjøtt og is, og jeg gleder meg til sommeren kommer tilbake, det er litt for mange måneder med kulde i Oslo, syns jeg. Når det er sagt, er det vel bra at det varer så lenge, ellers hadede jeg vel ikke hatt en sjanse i havet til å få hevet meg rundt til å få besøkt både Korketrekkeren og Spikersuppa. Hvis jeg er flink i år, får jeg lånt meg et par bortoverski og testa ut hovedstadsløypene også.

Mest av alt gleder jeg meg til at noen skal invitere meg på hyttetur. Jeg er glad i hytteturer. Har du ei hytte? Jeg vil helt sikkert være med.

Belgierne som var her la igjen masse, masse godsaker, og det er fremdeles igjen både sjokolade, pepperkaker og øl. Det er en skikkelig god greie å få belgiere på besøk, altså. (Bli en couchsurfer-host, du også!)

En ting som kanskje skal prioriteres før både eksamen, Korketrekkeren, Spikersuppa, hyttetur og julegaver er planter til akvariet i gangen. Jeg skal på planteshopping så fort som overhodet mulig. Når flere planter kommer, tror jeg vi fint kan utvide fiskeholdet også.

Jeg gleder meg fælt til ferie. Det har vært en lang høst med mye å gjøre, og jeg skal prøve å ta meg helt, helt fri. I så tilfelle skal jeg jaggu sile vekk all innkommende e-post også. Det er den beste ideen jeg har fått i hele høst. Og så, plutselig, 500 ord om ingenting. Bang! Jeg trengte ikke engang å tenke.