Ønskeliste

Alle som lurer på hva de skal kjøpe til meg til jul, kan nå slutte å klø seg i hodet. Under finner du en liste over ting jeg ønsker meg, grovt sortert etter pris, med de billigste gaveønskene øverst og de dyreste nederst (basert på at jeg sjøl har gjetta, sorteringa er ikke nøyaktig). Jeg skal oppdatere den hvis jeg kommer på flere fine ting.

Alle som IKKE lurer på hva de skal kjøpe til meg til jul vil jeg gjerne på forhånd takke for den fine gaven de allerede har kjøpt ;-)

Akkurat nå ønsker jeg meg:

Bloggerdagen 2008 – program

VirrVarr utfordrer oss til å sette sammen Drømmeprogrammet for det store Bloggertreffet vi alle drømmer om. Her er mitt forslag til et to-dagers program, som trukket ut av den magiske ønskehatten jeg såvidt fikk råd til etter å ha brukt resten av de usynlige blogginntektene mine på et usynlig privatfly:

Til slutt, rett før alle skal gå og drikke øl, dukker radiohode opp fra ingen steder og sier: “Hei. Det er jeg som er radiohode.”
[bloggrevyen]

Kroppen er en rar ting

Lavt… blodsukker? Jeg? Merkelig. Det kjennes da vitterlig sånn ut. Skikkelig daff, er jeg. Selv om jeg har spist. Armer og bein sovner fort i mindre enn middels merkelige stillinger. Hodet kjennes tungt og lettere berusa. En rar følelse i magen der man pleier å være sulten. Mer mat. Nå. Noe med sukker i seg. Noe søtt. Og noe fiber, sånn at jeg er pigg i morgen tidlig også. Men jeg har jo nettopp spist masse pizza, med både kjøttmat og plantemat? Jeg skjønner ingenting.

Langt å gå til kjøkkenet, de fire meterne virker uendelige. Humøret er på bånn og jeg orker ikke anstrenge noen muskler i ansiktet. Mat meg, da. Herregud, jeg burde virkelig være voksen nok til å klare en enkel oppgave som å få i seg nok fôr.

Etter kveldsmat vil jeg ha røyk, ei søt jente som kan ligge inntil meg og stryke meg på ryggen til jeg sovner, for ikke å glemme verdensherredømme og superkrefter. Også et ballrom på jobben, mens vi først er i gang.