Lite sminke = lite tilfeldig sex?

For å unngå flyfiller har jeg en ny teori om at det lønner seg å oppsøke de jentene som har på seg minst sminke. Utfordringene til meg selv blir da altså å se etter brunkrem på jenter jeg møter, og å holde meg unna dem som tester positivt.

Samtidig har jeg en teori om at ved å gå etter jenter som ikke sminker seg, kommer jeg til å ende opp med jenter som heller ikke barberer seg tilstrekkelig. Dette er selvfølgelig bare teorier, og jeg bygger ikke disse fordommene på noen spesielle erfaringer som jeg kan komme på. (Heldigvis!) Jenter som ikke friserer seg ofte nok burde definitivt frisere seg oftere. Drømmedamen kan altså navigere med bedre med Venus enn med kajal.

For å oppsummere hypotesen: Jo mindre sminke hun har på seg, desto mindre sannsynlig er det at hun er ute etter et tilfeldig stikk. Og motsatt. Er jeg inne på noe her?

Etter Minneapolises erfaringer betyr dette at jeg antagelig kommer til å oppleve sterkere konkurranse i sjekkingen enn før. Det er en strek i regningen.

23 kommentarer til «Lite sminke = lite tilfeldig sex?»

 1. Nå har ikke jeg for vane å sjekke opp andre jenter, men jeg tror kanskje, muligens det ligger noe i den teorien om at mindre sminke er en god ting dersom du er ute etter noe mer enn en het natt.

  Og alt dette med at jenter som ikke bruker mye sminke heller ikke barberer seg bra nok er feil. Så vet du det.

 2. Tenkte det samme som Emilie, bruk av sparkel øker nok ikke proposjonalt med hårfjerningsgraden.

  Som singel kan jeg forøvrig avkrefte at damer nødvendigvis går ut for å sjekke. Selv er jeg rimelig partyglad, men er aldri på sjekker`n. Går jeg ut så er det for å ha det gøy. Jeg doller meg etter beste evne likevel, og kan sikkert være tilbøyelig til å flørte. Men der stopper det, bysjekking er som regel flaue greier spør du meg.

 3. Hvis det er en sammenheng mellom sminkebruk og grad av tilfeldig sex, og det er en sammenheng mellom grad av sminkebruk og grad av hårfjerning tror jeg at det også er en sammenheng mellom grad av tilfeldig sex og hårfjerning.
  Jeg gidder i alle fall ikke å barbere meg hele tiden dersom jeg ikke forventer at det skal dukke opp noen som kommer til å merke det i løpet av den neste måneden.

 4. @emelie: Det er disse to tingene jeg håper på!

  @Zava: Joda, jeg går lett med på at byen ikke bare er en sjekkearena. Men hvor flaue greier det er å sjekke på byen, det kommer helt an på hva du er ute etter.

  @Krums: Selvsagt. Men er det lettere å barbere seg hvis man er ute etter noe for en enkelt natt enn hvis man er ute etter noe som varer?

  @Thomas: Right on!

  @Minneapolise: Teoriene mine vil aldri kunne bli generelle regler, men jeg vil jo spille med oddsen. Og det er nettopp fordi jeg syns det kan være vanskelig å dømme etter oppførselen om man er ute etter noe kortvarig eller langvarig, at jeg setter frem slike tanker.

  @madeleine og Carita: Men i utgangspunktet burde det vel være grunn til å barbere seg selv om det er den samme karen over lang tid som skal se det?

 5. men er ikke hele greia at jentene uten sminke og med for mye hår nettopp det at de ikke er ute etter en enkel natt? har man planer om å få seg noe, da barberer man. har man ikke planer om å få seg noe, lar man være.

 6. Just: klart det. men hvis INGEN skal se det er det ikke noe poeng… selvom det jo handler litt om egen velvære også. man barberer seg når man føler for det. saken er at man ikke gidder stresse med det hvis ingen skal se det ;)

 7. @Krums og Carita: Hvis alle tenkte sånn, så hadde jeg blitt fornøyd :-) Men jeg vet dessverre om flere, til og med i faste forhold, som har latt være å barbere seg, og grunnene varierer fra at det er for mye stress eller at det klør til at de ikke vil være så uanstendige.

 8. «Hvis jenter var salgsvare…» OMG! Jenter som altså ikke gidder å kaste bort tid på å fornekte naturen, noe menn slipper uansett, er «returvare»… Æsj!

  Og så kan du gå glipp av mye ved bare å kategorisere jenter som enten flyfille eller kjærestemateriale…

  Hilsen ei jente med lite sminke som har hatt one-night-stands, og ble kjent med forloveden sin på det som var tenkt som en…

 9. Prinsesse: «noe menn slipper»? Først og fremst tror jeg ikke noen her mener at kvinner barbere seg, saken er ganske enkelt at vi foretrekker kvinner som gjør det. Om kjønnsforskjellen du antyder kan jeg ikke se at hår er mindre i veien hos menn, så her i gården brukes det høvel. Jeg skal riktignok ikke snakke på vegne av han som har skrevet posten…

  Ordlyden min er for øvrig bare fleipete og pensumrelatert, jeg mener på ingen måte at jenter er salgsvarer =) Derimot, og her veit jeg at jeg har Just med meg, er dere fantastiske vesener som gjør livene våre verdt å leve.

  Det får da være måte på overtolking. Dette er ikke en battle of the sexes-greie.

 10. Jeg kan ikke gå med på at jeg overtolker når jeg faktisk ikke har tolket noe i det hele tatt… Det må være lov å mene at noe er dumt og flåsete sagt uansett hvor uskyldig det er ment. Forøvrig enig med Minneapolise, jeg tviler veldig på holdet i teorien:D

 11. Min oppfatning er at jeg blir oppfatta som en mannegris. Det er nesten litt morsomt :-D (Hold kjeft og kom deg tilbake på kjøkkenet der du hører hjemme, kvinne!)

  Du kan jo mene hva du vil, men det er ikke dermed sagt at jeg skal være enig. At det var flåsete går jeg riktignok med på, men «OMG! Æsj!» syns jeg er å dra ting ut av proporsjoner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *