Spaghettimonsterets største bragd

Jeg skjønner ikke hvordan jenter kan være så deilige, men dere er det. Kan en judas blant dere avsløre hvor jeg kan kjøpe den shampooen som gjør at håret deres lukter så godt? Eller hva slags krem som kan gjøre huden deres så mooshy at jeg er redd for å ødelegge den når jeg tar på dere?

Dere har muskler som er faste og bløte å ta på. På en gang. Det er helt fantastisk. Trener dere utholdenhet eller styrke? Tøyer dere ut mye, er det det som er hemmeligheten? Jeg får ikke nok av å ta på lårene deres. Hvis jeg er en telefonselger, er rumpene deres dårlig argumenter: Jeg må gripe etter dem hele tiden.

Leppene deres er våte når dere kysser. Når dere lukker øynene og klemmer ekstra hardt er dere alt jeg tenker på.

For ikke å snakke om puppene deres. Nei, de er ikke for store. Nei, de er ikke for små. De er myke og bløte og herlige, de er faste og yppige, jeg er helt fortapt.

Som om alt det andre ikke er nok, er det et annet sted på kroppen deres også, som er trangt og mykt og vått og innbydende. Dere gjør livene våre verdt å leve.

Kristin, luremusen

Hvis man vil beholde henne, må man vente i tre dager før man ringer, sier Thomas.

“Møt meg på trappen foran Majorstuhuset,” hadde hun sagt. Taxisjåføren pekte og jeg tipset. Så sto jeg der og så etter syngende storhertuginner på 183 centimeter med blomst i håret. (183 centimeter er forresten høyere enn det høres ut som.) Pizzastedet jeg visste om lå selvsagt på den andre siden av byen, men vi fant frem etter litt klabb og babb. Hun var flink til å fylle ut pinlige stillheter. Det er jeg også, men jeg laget dem med vilje, for å se hva hun var laget av.

Hun var laget av ord. Jeg kjenner ikke slike jenter. Jeg kjenner jenter som er pene å se på, men som ikke eier evne til å snakke for seg. Det er en grunn til at jeg har blitt litt lei av dem. Hun var laget av auflauf og postmodernisme. Ord jeg ikke kan, men som jeg likte å høre om. Jeg vet ikke om det hun sa var fornuftig, men hun sa det på en svært innbydende måte. Dessuten hadde hun ikke sminket seg.

Hun likte å snakke, så jeg lot henne snakke. Når jeg åpnet munnen gjorde jeg stemmen min mer lik hennes, sørget for at jeg også hørtes innbydende ut. Jeg kan ikke spennende ord, men jeg vet hvordan jeg skal si dem. Det er ikke ordene som virker, men ordlyden. Liker jeg å tro, i hvert fall.

Hun var en leopard utkledd som en innekatt. Litt usikker i begynnelsen, men hun hintet mye og åpenbart. Etter hvert som jeg ikke avviste henne stakk hun rolig ut klørne, og før jeg visste ordet av det satt vi på den fine restauranten og utvekslet kroppsvæsker. Det ble ikke dessert.

Med klønete hender satte vi oss i taxien, med kyssepauser rotet vi oss opp til fjerde etasje, med ansiktet fylt av tvil ombestemte hun seg i siste liten. “De jeg bor sammen med er hjemme. Jeg kommer fra et møblert hjem, og dessuten skal jeg tidlig opp i morgen, generalforsamling langt vekk,” unnskyldte hun seg mens hun prøvde å komme seg på innsiden av døren samtidig som hun stengte veien for meg. Hun snakket fort, og jeg slapp ikke til. “Ring meg,” ba hun, og låste.

Jeg ante ikke hvor jeg var, men det var lett å finne en ny taxi. For en luremus! Hun vet å holde på interessen, i hvert fall. Jeg sov i bilen ved Uranienborg kirke. Tre dager meg i rumpa! Jeg tar ikke imot jenteråd fra en som er singel.

Lite sminke = lite tilfeldig sex?

For å unngå flyfiller har jeg en ny teori om at det lønner seg å oppsøke de jentene som har på seg minst sminke. Utfordringene til meg selv blir da altså å se etter brunkrem på jenter jeg møter, og å holde meg unna dem som tester positivt.

Samtidig har jeg en teori om at ved å gå etter jenter som ikke sminker seg, kommer jeg til å ende opp med jenter som heller ikke barberer seg tilstrekkelig. Dette er selvfølgelig bare teorier, og jeg bygger ikke disse fordommene på noen spesielle erfaringer som jeg kan komme på. (Heldigvis!) Jenter som ikke friserer seg ofte nok burde definitivt frisere seg oftere. Drømmedamen kan altså navigere med bedre med Venus enn med kajal.

For å oppsummere hypotesen: Jo mindre sminke hun har på seg, desto mindre sannsynlig er det at hun er ute etter et tilfeldig stikk. Og motsatt. Er jeg inne på noe her?

Etter Minneapolises erfaringer betyr dette at jeg antagelig kommer til å oppleve sterkere konkurranse i sjekkingen enn før. Det er en strek i regningen.

Sexfella

Nei, jeg vil ikke ha flyfiller lenger. Ender jeg opp med dem likevel? Ja.

Nå har jeg gått og siklet på henne ganske lenge, men holdt meg i skinnet, fordi jeg vil litt ut av den bruk-og-kast-følelsen man får etter å ha hoppet fra sexpartner til sexpartner med hyppig frekvens over lengre tid. Jeg har tatt henne med ut for å spise, men uten å invitere henne med hjem etterpå. Jeg har tatt henne med på byen, men uten å råkline på dansegulvet.

Så en dag er det hun som tar med seg meg hjem, og det virker som om vi har blitt godt kjent, vi har kyssa litt og alt er god stemning. En film blir til tre, hun koser seg i armkroken og vi tenner stearinlys, spiser varm kveldsmat og koser oss. Det magiske øyeblikket hvor klærne forsvinner er helt perfekt, og vi rocker skikkelig dansk bolle, med rød pølse på og hele sulamitten, det er fyrverkeri og jazz hands og jeg vet ikke hva. Vi koser på hverandre til vi sovner.

Tror jeg. Det som egentlig skjedde var at jeg sovnet, og det var jeg tydeligvis alene om. Klokka fire våkner jeg av at noen beveger seg, og brutalt ytrer “Jeg tror du må gå nå, jeg. Jeg skal på jobb i morgen.” Og siden har vi ikke sett hverandre.

Hva faen? Jeg nekter å tro at jeg plutselig både har blitt dårlig i sengen og i tillegg på kort tid har mistet all evne til å oppdage det selv. Kan noen jenter forklare meg hva som har skjedd her?

PS: For øvrig er jeg også fly forbannet over at jeg ikke er eneste gjesteblogger her lenger. Hvem er disse noksagtmenneskene “Marte” og “Joddo”? Er jeg ikke god nok for deg lenger, Thomas?

Sikker sex

Herre min hatt, eller Thomas sin, for den saks skyld. Jeg trodde de tullet i White Men Can’t Jump. Så dum var jeg.

Det er et par uker siden sist jeg skrev her, og i løpet av den tiden har jeg kjørt mye bil. Blant annet har jeg kjørt for å teste ut utelivet i Oslo, og er veldig snurt etter at Thomas ikke ville ha meg sovende i senga hans, og ENDA mer snurt etter at han faktisk ikke ville treffe meg i det hele tatt. Men jeg kjørte både fram og tilbake, og jeg har også rukket innom både Langesund, Sandefjord og Strømstad.

Nå lurer du sikkert på hvordan jeg skal komme inn på det posten egentlig handler om, nemlig hva sikker sex er? Det er når du spenner fast sikkerhetsbeltet.

Prospekt

22 år. Høy, mørk og sjarmerende. Glad i vin, gode samtaler og diskusjoner. Synger og leker. Uhøytidelig når det er mulig. Ordentlig når det kreves. Subtil og utagerende, samtidig. Glad i musikk, film, bøker, kulturliv. Ikke glad i å analysere noen av delene.

Flink til å overtale. Ikke alltid like flink til å la meg overtale. Reflektert, på kanten liberal og har lang erfaring med å blåse en lang marsj i andres fordømmelser. Går min egen vei, men går sjelden alene. Har det i kjeften, men følger også opp med resten av kroppen. Psykisk sterk, fysisk… trener jeg hver uke.

Holder til i Tønsberg. På vei til Oslo.

Lei av flyfiller. Søker drømmedame med glimt i øyet, høy toleranseevne og lav selvhøytidelighet. Er du søt, intelligent, nysgjerrig, varm, utadvendt, leken, velmenende, mentalt oppegående og interessert?

Der går grensen

Jobber vi sammen, sier du? Det er greit, du har jo tross alt pupper. Vi vet begge at du ikke er blant de aller beste i jobben, er det slik? Okei, det får gå, siden de puppene faktisk er av det meget tiltrekkende slaget.

Men var det sånn at jeg kanskje er en rollemodell for deg, og at jeg havner i et moralsk dilemma om hvorvidt jeg utnytter stillingen min til å forlede deg? Kanskje alle de andre på jobben får høre om hvordan det går bak ryggen min? Huff, da. Vi får lar tvilen komme deg til gode, da, du har jo en rumpe også. Ekskjæreste som ikke har kommet over deg ennå? Ja vel. Jeg kan tåle det. Ingenting er problemfritt.

Jaså, så du bor sammen med søsteren din? Joda, jeg er glad i familie, jeg, skjønner du. (Er hun mye eldre enn deg? Ikke? Hmmm.. Nei, jeg bare lurte.) Du er ikke ferdig med videregående!? Ånei, du er ferdig, ja, du bare tar allmennfaglig påbygning nå? Joda, du har sikkert fått deg litt arbeidserfaring i mellomtiden, da, det er jo alltids greit å ha i bagasjen. Hva, har du bare reist, altså? Hvor har du vært, da, jeg skulle også ønske at jeg kunne reise rundt i verden en stund. Kanskje ikke i flere år på foreldrene mine sin regning, men likevel. Det var nok en opplevelse ikke mange andre…

Barn i magen? Eh, ja, nå fikk jeg nettopp en SMS om at det brenner hjemme hos meg, så jeg må nesten forte meg av gårde for å, skalvise, passe på at *host* frimerkesamlingen min klarer seg.