Lite sminke = lite tilfeldig sex?

For å unngå flyfiller har jeg en ny teori om at det lønner seg å oppsøke de jentene som har på seg minst sminke. Utfordringene til meg selv blir da altså å se etter brunkrem på jenter jeg møter, og å holde meg unna dem som tester positivt.

Samtidig har jeg en teori om at ved å gå etter jenter som ikke sminker seg, kommer jeg til å ende opp med jenter som heller ikke barberer seg tilstrekkelig. Dette er selvfølgelig bare teorier, og jeg bygger ikke disse fordommene på noen spesielle erfaringer som jeg kan komme på. (Heldigvis!) Jenter som ikke friserer seg ofte nok burde definitivt frisere seg oftere. Drømmedamen kan altså navigere med bedre med Venus enn med kajal.

For å oppsummere hypotesen: Jo mindre sminke hun har på seg, desto mindre sannsynlig er det at hun er ute etter et tilfeldig stikk. Og motsatt. Er jeg inne på noe her?

Etter Minneapolises erfaringer betyr dette at jeg antagelig kommer til å oppleve sterkere konkurranse i sjekkingen enn før. Det er en strek i regningen.