Hvilken post i bloggen min?

Jeg sluntrer etter Esquil og Sonja med dette “klassiske spørsmål”-memet, til glede for nye lesere som ikke orker å tråle gjennom hele arkivet. Lenge siden forrige meme nå, gitt. Og mens vi er inne på temaet: Endelig er det noen som har giddet å forklare ignorante Bloggpolis hva et meme egentlig er for noe, uten å ty til misoppfatninger som Meg! Meg! eller lignende. (Edit: Nå når jeg har googlet det, ser jeg jo at dette ble avklart i Bloggpolis før jeg ble født.)

Hvilken post i bloggen din er bloggens mest kommenterte, og hvorfor?

For å finne svaret på dette spørsmålet tenkte jeg at jeg skulle bruke en kjekt-å-ha-plugin jeg har installert, nemlig Popularity Contest. Den spytta ut at “Texas på Tøyen” var mest kommentert, og jeg mistenker den for å telle med spam-kommentarer også. Etter mye om og men lander vi til slutt på at “Tilbake i svart” er den mest (legitimt) kommenterte posten. Posten tar opp et veldig kommentarvennlig meme som stammer fra LiveJournal, og attpåtil rota Astrid og jeg oss ut i en aldri så liten musikkmisforståelse.

Hvilken post i bloggen din var den første som ble så mye kommentert at du ble overrasket?

Første post som runda 20 kommentarer var ““Solbrun” pelsjeger på sørlandskysten“, det kan jeg tenke meg vakte oppsikt. Posten handla om studentposer(, og jeg gleder meg allerede til neste gang de kommer. Mon tro om det er samme uka hvert år? Kjekt å ha et arkiv man kan sjekke, gitt).

Hvilken post i bloggen din ville du helst at statsministeren (eller en annen med makt) skulle lest?

Makthaveren skulle definitivt ha lest “Endelig helg“, fordi makthavere med godt humør og et smil om munnen er bedre enn makthavere uten. Mr. Curly får meg i godt humør hver gang jeg ser ham. Jeg har ikke for vane å blogge politikk. Det kunne kanskje vært plass til mer av det?

Hvilken post i bloggen din ville du helst at drømmedama/mannen skulle lest?

Drømmedama har allerede lest den (tror du ikke jeg spionerer på hver enkelt av dere med mine sofistikerte statistikkverktøy?), men jeg tror ikke hun skjønte at den var til henne. Den heter “Date“.

Hvilken post i bloggen din har best bilder av deg selv?

I det store og hele har jeg ikke for vane å poste bilder av meg sjøl. Jeg tror faktisk vi må over på bildebloggen for å finne noe: “Bunad“. Jeg er litt skurrete, men til gjengjeld har jeg på meg ganske så stilig antrekk. Bildet ser forresten mye bedre ut på lerret :-)

Bloggemål for høsten

Bli flinkere til å legge bilder i postene mine. Det ser så mye penere ut med litt grafikk.

Hvilken post i bloggen din har de beste kommentarene?

Jeg liker definitivt kommentarene til oppfordringa om å beskrive meg best, og det er jo ikke rart, så mye skryt jeg får av fine folk som jeg kjenner! Av mindre introvert fokus ler jeg meg stadig skakk av Esquils oppfølging etter at jeg vaska gulvet med Espen Iversen.

Hvilken post i bloggen din har kommentar fra den mest kjente personen?

Ingen kjendiser unntatt bloggere. De teller vel ikke?

Hvilken post i bloggen din ligger på toppunktet i leseutviklingen?


Her skal vi ta utgangspunkt i Google Analytics, som gjør meg en fin tjeneste ved å logge unike besøkende. Dagen med flest unike besøkende (punkt 1) var tilfeldigvis også dagen da gjesteblogger Just Maximilian presenterte sin teori om at jenter med lite sminke sannsynligvis ikke er ute etter tilfeldig sex. Det var imidlertid ikke denne posten som dro flest besøkende denne dagen, siden Google i ca et døgn rangerte meg øverst på søk etter en del lugubre søkeuttrykk. (Det gikk mye i “eskorte” og slikt. Rart, det der.) Dessuten var dette mest en traffic spike. Skal vi heller prøve å finne da jeg hadde flest lesere over litt lengre tid, har jeg jo sjølsagt så god klokketro på meg sjøl at jeg sier at det må ha vært i en periode hvor jeg mangler statistikk (punkt 2). Posten “Den endelige løsninga” ligger omtrent i denne perioden. (Jeg hadde visst mange lesere som ikke la igjen så mange kommentarer i denne perioden. Hva de derimot gjorde, var å klikke masse på den usynlige reklamen jeg har her, sånn at jeg tjente masse penger til å investere i en usynlig privatjet og leve livets glade, om enn usynlige, dager.)

Hvilken post i bloggen din blir oftest funnet av søkemotorene, og hva søker folk på?

Det går mest i eskorte, massasje og varianter av disse. Jeg driver jo en egen tensingsex-sjappe på bakrommet her. Ta kontakt hvis interessert.

Hvilken post i bloggen din er mest undervurdert?

Jeg husker jeg blei skikkelig skuffa da jeg la sjela, og flere dagers arbeid, i å skrive introduksjonsposten til Just. Den fikk ikke en eneste kommentar. (Det er forresten poeng å hente i denne posten, og det er ikke for seint ennå!) Nå i ettertid ser jeg jo at den er langt fra å være det beste jeg har skrevet. De beste og minst verdsatte postene tror jeg må være gjesteblogger teppemakers serie På Teppet. Sær som jeg er, syns jeg den er bittelitt brilliant.

Tag-o-rama

Esquil gjorde et forsøk på å spre dette memet til noen nye miljøer, og det syns jeg er en god idé. Derfor tagger jeg Toro, Marie Amanda, Aylar og Kristin Halvorsen.