WordPress Crazyhorse

Er du en WordPress-geek? Da kan det hende du vil synes det er gøy å sjekke ut WordPress Crazyhorse, som du kan få tak i gjennom svn. Crazyhorse er ei utviklingsgrein av WP, den er ikke helt stabil, og jeg vil fraråde deg å bruke den på hovedbloggen din med mindre du veit hva du driver med…

Ved å smugkikke på Crazyhorse kan vi kanskje få en forhåndsvarsling om hvilke nye ting som kommer i WP 2.7. Det er ikke gitt at alt i Crazyhorse kommer med i 2.7, altså. Det er nok en grunn til at de har kalt den Crazyhorse.

WordPress Crazyhorse screenshot

Etter å ha lekt meg med Crazyhorse i tre minutter, har jeg allerede funnet flere spennende ting. Som du kan se, er det en vertikal administrasjonsmeny.. Ser du også at Categories-boksen ikke ser ut som om den hører hjemme noe sted? Det er fordi jeg holdt på å drag’n’droppe den da jeg tok skjermbildet. Du kan altså bytte plass på boksene på skriv-sida som du vil.

WordPress Crazyhorse Dashboard

Utviklerne har også konstruert en innboks. Kanskje dette betyr at det vil bli mulig å sende IM mellom brukere? En annen ting er QuickPress, som er en enkel Dashboard-widget for å publisere poster rett fra Dashboardet. Her har du ikke tilgang på alle mulighetene du finner på skriv-sida, men du kan legge inn tittel og tags i tillegg til selve posten.

Har du lyst til å prøve alt som er nytt, men gidder ikke installere din egen bare for en test? Ikke fortvil: Robert har satt opp demoer av både 2.7-bleeding og Crazyhorse som du kan teste live på nettet, uten å skitne til din egen server.