Roskilde Festival 2008 i bilder

Jeg er ikke helt sikker på hvordan jeg vil at bildegallerier skal fungere her på bloggen, så jeg tenkte rett og slett at jeg skulle spørre meg litt fram hos dere som leser. Hvordan må bildegalleriet være annerledes for at dere skal virke sånn dere forventer?

3 kommentarer til «Roskilde Festival 2008 i bilder»

 1. Jeg synes det ser veldig, veldig bra ut (men jeg hadde forventet å se roterte thumbnails og bilder) :)

  Her følger et par andre forslag:

  Når jeg klikker meg inn på et bilde forventer jeg å kunne navigere videre til neste (eller forrige) bilde uten å måtte gå tilbake til den forrige siden.

  Du kan f.eks kjøre facebook-style og la bildet linke til neste bilde (er det ikke sånn det funker? jeg er ikke på facebook :]), eller du kan linke til forrige og neste bilde på samme måte som du linker til forrige og neste post.

  Dato for når bildet ble tatt og navn på hvem som har tatt bildet (jeg antar det er deg i det aller, aller fleste tilfellene, men hey) kan jo også være fint å ha med.

  Skal du være EKSTRA tøff kan du jo også inkludere valg for størrelse på thumbnail/bilde, mulighet for å gjemme kommentarene under bildene, samt mulighet for å se hvert enkelt i fullscreen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *