Hvordan nullstille iPublish-CSS

Hvis du vil lage et design til en iPublish-blogg, kan du legge til så mye CSS du bare vil. Naviger bare til Visning > Endre CSS fra administrasjonspanelet, og fyll ut etter eget ønske.

Du kan bygge opp layouten din uten å ta hensyn til den gamle CSS-en

Dette er en ålreit måte å gjøre ting på. Det er greit å forholde seg til hvis du bare har lyst til å endre på småting, eller hvis du ikke har så mye erfaring med CSS fra før.

Likevel ville kanskje noen av de mer avanserte designerne blant oss ønsket seg at man kunne fjerne CSS-kodene som følger med temaet til å begynne med. På denne måten kunne man startet med blanke ark.

Slik gjør du det

Du kan lime inn CSS-deklarasjonene under helt i toppen av stilarket for å tilnærmet nullstille designet (gjelder versjon 1.0b av iPublishTheme – det som brukes mens jeg skriver dette blogginnlegget). Så lenge denne linja får stå helt øverst i stilarket, kan du (under den innlimte linja) bygge opp layouten din nærmest uten å måtte ta hensyn til CSS-en som ligger der fra før.

(Også tilgjengelig i mer lesbart format her: iPublishTheme 1.0b Reset.

Stilarket har riktignok flere imperfeksjoner. Ta gjerne kontakt i kommentarfeltet hvis du vil bidra til å gjøre det bedre.

Har du bruk for å nullstille designet i iPublish?