Oppsummering av metadebatten

Orker du ikke lese hele debatten om søppelmennesker, rasisme og hatske ytringer i avisene? Her har du et sammendrag av siste akt.

Eivind Trædal: En rasist kalte innvandrerjenter for søppelmennesker. Slikt er ikke greit. Rasistiske ytringer blir heller ikke mindre rasistiske på papir. Dette er en direkte utfordring til Christian Tybring-Gjedde, Hege Storhaug og Ole Jørgen Anfindsen.

Tilskuere til debatten truer Tybring-Gjedde på livet.

Trædal: Sorry, ass. Håper du skjønner at dette ikke var meninga.

Storhaug: Det er ufint av Trædal å kalle oss søppelmennesker. Vi kan ikke la debatten synke så lavt. Dette er søppelargumentasjon. Unge tvangsgiftes og barn må gå med hijab. Trædal prøver å utnytte 22. juli.

Anfindsen: Trædal har møtt en sinna rasist. Jeg har møtt en hyggelig muslimsk kvinne. Hvis muslimer kommer i flertall vil det få dramatiske konsekvenser for demokratiet, og samfunnet vil ikke kunne henge sammen lenger. Venstresiden er kulturmarxister, og undertrykker sannheten hvis de mener den vil skade noen.

Trædal: Jeg har ikke kalt noen søppelmennesker, og har ikke nevnt 22. juli, men jeg er enig i at tvangsgifting og barn med hijab ikke er noe særlig kult. Jeg veit ikke hva «kulturmarxist» betyr, men det er bare å kalle meg det. På samme måte kan jeg kalle deg rasist.

Oppdateringer:
Leder i Aftenposten: Drapstrusler og sånt er uakseptabelt. Trædal er blant dem som henger ut Tybring-Gjedde. Denne hetsen må ta slutt.

4 kommentarer til «Oppsummering av metadebatten»

  1. For ikke å snakke om Aftenpostens leder i dag: Trædal har sagt stygge ting og må ta ansvar for at Tybring-Gjedde er sykmeldt. Slemme, dumme venstresiden som antyder at innvandringsfiendtlig retorikk kan ha sammenheng med handlinger. (!!!)

  2. Sier Aftenposten strengt tatt at det var Trædals ansvar? Hm, kanskje. De trekker i alle også fall fram Dagbladets jobb på desken. Har oppdatert over med det som er relevant.

  3. Tja, synes i alle fall de virker noe inkonsekvente i sitt syn på hvorvidt det er sammenheng mellom retorikk og handlinger. I beste fall lite gjennomtenkt eller dårlig uttrykt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *