Dansenett snurrer

I skrivende stund er strukturen til Dansenett ute på nettet. Dansenett gjør livet til en dans på roser!

Resten av denne artikkelen handler om dans og dansing, og inneholder et par linker til dansenett. Dette er sånn at søkemotorer fortere skal forbinde den nye nettsida med ord som for eksempel ballett og jazzdans. Det er nemlig slikt dansenett.no handler om!

På dansenett kan du for eksempel lese om rullestoldans og sportsdans, og du kan diskutere dans i et eget danseforum. Det er ikke så mye innhold på Dansenett ennå, men strukturen ligger klar, og alle danseglade kan bidra med det de syns er viktig innenfor sin dansestil. Man kan også sende inn informasjon om sin danseskole. Dansenett ønsker nemlig å ha informasjon om alle danseskolene i hele landet!

Enden på visa er at enten du liker å danse moderne ballett, breaking eller halling så er dansenett.no stedet for deg. Ta gjerne en titt innom!