Sjukling

Blæ! – man har lite å gjøre når man er sjuk.

Snart er jeg forhåpentligvis i form til å bevege meg rundt i huset og sånn. Inntil da har jeg mange klær å brette som ligger og venter pent. Nå sitter jeg i sofaen og ser på at Sigurd spiller TV-spill. Det har jeg gjort siden jeg sto opp – bortsett fra før Sigurd begynte å spille TV-spill, da. Da spilte Rønnaug TV-spill.

Når jeg blir frisk skal jeg spise masse god mat! Det orker jeg ikke nå. Jeg gleder meg til kjøtt og poteter og god saus. Kanskje jeg får ribbesvor i jula? Mmm… I alle fall er jeg sikker på at det blir julemat av NOE slag. (Jula feires i Stavern i år – ergo staursethsk fôr.)

Når jeg får ork til å flytte meg fra sofaen skal jeg bytte rundt regna 60 liter akvarievann, brette en to-tre vaskemaskiners ferdige produkt og stikke til byen og hente bunaden min, som nettopp er ferdig og har blitt sendt til Oslo. Jeg skal shoppe julegaver og ajourføre regnskapet til jul. Jeg skal lese til konteeksamenene mine, og kanskje bestemme meg for hvilke fag jeg skal fullføre til våren. Jeg har masse å gjøre, men jeg orker ikke sjøre noe av det, for jeg er sjuk, så jeg sitter i sofaen og kjeder meg og ser på TV-spill.

Sjukebesøk er veldig tillatt! Jeg smitter ikke. Jeg orker fint å se film. Jeg har Settlers i hylla, og orker nok litt av det også. At jeg er sjuk er også en ypperlig anledning til å banke meg i sjakk. Velkommen!